Αυτό θα συμβεί αν ο Αρμ Ουάρντα αγωνιστεί αύριο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Την περασμένη Δευτέρα αν και γνώριζε ότι θα μεταπηδούσε στον ΠΑΟΚ, έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Βόλου κόντρα στον Ατρόμητο και ήταν δε ο καλύτερος παίκτης του.
Θυμόμαστε πάντως ότι και τον Ατρόμητο οικογένεια του τον έλεγε, όπως είπε και για τον Βόλο, ενώ για τον ΠΑΟΚ είπε ότι γύρισε στο σπίτι του.
Σε κάθε περίπτωση ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να πάρει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας.
Ο Λάζαρος Λάμπρου, ωστόσο, είναι ο μόνος σίγουρα διαθέσιμος, καθώς οι Ουάρντα και Κρμέντσικ βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης των δελτίων τους, ωστόσο θα ταξιδέψουν με την ομάδα στην Αθήνα κι αν οι διαδικασίες ολοκληρωθούν εγκαίρως θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι οι :Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης , Περέιρα, Εσίτι, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί , Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κρμέντσικ.