Τελευταία ενημέρωση 17:00, 19 Απρ 2024

Ο Ρισβάνης ολοκλήρωσε τον κύκλο του!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τον ποδοσφαιρικό του κύκλο στο Περιστέρι  ολοκλήρωσε ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια και 107 συμμετοχές αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Ρισβάνη.

Ο Σπύρος ήρθε στην ομάδα μας τη σεζόν 2017-18 και πραγματοποίησε συνολικά μέχρι και σήμερα 107 συμμετοχές σε Super league, κύπελλο Ελλάδα και Europa League πετυχαίνοντας συνολικά 4 γκολ.

Σε αρκετά παιχνίδια πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενώ με τον Ατρόμητο έκανε και την πρώτη του διεθνή συμμετοχή με την Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Όλη η οικογένεια του Ατρομήτου θα ήθελε να του ευχηθεί ότι καλύτερο για το μέλλον του και τη συνέχεια της καριέρας του.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Σπύρος Ρισβάνης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ατρομήτου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο της ομάδας για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας, τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου όπως και τον κόσμο που μας στήριζε στα δύσκολα και στα εύκολα. Είχαμε πολλές όμορφες και λιγότερες άσχημες στιγμές και θα ήθελα να ευχηθώ στον Ατρόμητο να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με ΠΑΣ Γιάννινα στους «16» του Κυπέλλου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας