Τελευταία ενημέρωση 06:07, 20 Ιαν 2021

Το άνοιγμα των σχολείων προπομπός για το άνοιγμα των γηπέδων!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή των αθλητικών δραστηριοτήτων σε ανοικτούς χώρους έγινε σήμερα με την απόφαση της Πολιτείας για το άνοιγμα των σχολείων και μάλιστα όλων των βαθμίδων στι 11 Ιανουαρίου.

Όπως είχε γράψει το peristerisports, η αρχική πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα των γηπέδων ήταν η 14η Ιανουαρίου όμως τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Ωστόσο είναι θετικό το γεγονός ότι ανακοινώθηκε η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία στις 14 του μηνός κάτι που σημαίνει ότι εφόσον κερδηθεί αυτό το στοίχημα το επόμενο βήμα θα είναι το άνοιγμα και των γηπέδων που απορροφούν καθημερινά χιλιάδες μαθητές πανελλαδικά.

Δεν μπορεί πάντως να γίνει κάποια αξιόπιστη εκτίμηση για το πότε οι γηπεδικές εγκαταστάσεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο θα ανοίξουν τις πύλες τους, πλέον το καλύτερο σενάριο είναι γύρω στις 25 Ιανουαρίου. Σε αυτή την περίπτωση και με την προϋπόθεση ότι απαιτούνται 15 μέρες προετοιμασίας για να επανέλθουν οι αθλητές σε μια καλή κατάσταση, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα μπορέσουν να ξεκινήσουν γύρω στις 10 Φεβρουαρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Ιανουάριος 2021 19:12
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας