Τελευταία ενημέρωση 06:15, 20 Ιαν 2021

Μεγάλος χορηγός του Ατρόμητου η NetBet!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την συνεργασία του με τη Netbet ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη επίσημης συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με τη NetBet.

Μια από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα στηρίξει τη φετινή́ σεζόν την αγαπημένη μας ομάδα, σε μια συνεργασία που θα αποφέρει μόνο επιτυχίες και για τις δυο πλευρές.

Με τη σύναψη αυτής της συμφωνίας η NetBet αποδεικνύει την αφοσίωση της στη στήριξη του υγιούς αθλητισμού́ μέσω της φανέλας του Ατρομήτου που τα τελευταία χρόνια αποτελεί́ μια από́ τις κορυφαίες δυνάμεις στο ελληνικό́ ποδόσφαιρο εκπροσωπώντας έναν από τους πολυπληθέστερους Δήμους της Αττικής και της Ελλάδας. Άλλωστε το brand της NetBet δραστηριοποιείται σε πολλές αγορές παγκοσμίως, με ιδιαίτερη παρουσία στις ρυθμιζόμενες αγορές όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στην Ιταλία και στη Ρουμανία.

Η πρεμιέρα της νέας αυτής συνεργασίας με το λογότυπο του Μεγάλου Χορηγού «NetBet» στη φανέλα του Ατρομήτου θα γίνει στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, απέναντι στην ΠΑΕ Άρης στις 17.15.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2020 18:45
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστροφή Σάλομον, εκτός ο Ραμπέλο! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας