Τελευταία ενημέρωση 17:20, 07 Δεκ 2022

Λέτσι:«Τιμή μας που δουλεύουμε με τέτοιους προπονητές»

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι απ' τις ομάδες που θέλουν να παρακολουθούν οι εραστές του αθλήματος ή όχι;

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό θα πρέπει να τη δώσουν εκείνοι που δεν ανήκουν στον οργανισμό που λέγεται ΑΟ Περιστερίου. Άλλωστε, η φιλοσοφία του συλλόγου είναι συγκεκριμένη: Έργο με βάση τις υποδομές και ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Τι πιο υγιές από αυτό το πλάνο;

Ο Όμιλος έχει βρει την... υγειά του που λέει και ο λαός και σίγουρα αρκετοί είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη.

Ένας εξ αυτών είναι ο Μαρίνος Λέτσι που έσπευσε να σχολιάσει την πορεία του λέγοντας:«Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτήν τη καλή πορεία που έχουμε και στη συνέχεια"

Για το στόχο που έχει θέσει η ομάδα του, ο ακραίος μπακ-χαφ υποστήριξε: "Εμείς σαν ομάδα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο στόχος της ομάδας είναι να δίνει το καλύτερο της εαυτό σε κάθε παιχνίδι και αν μπορεί να το συνδυάζει με την κατάκτηση των τριών βαθμών. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον κ. Αλβέρτο Παπαδάκη και τον συνεργάτη του τον κ, Παλλίδη. Νομίζω ότι είναι τιμή μας που δουλεύουμε με τέτοιους προπονητές και πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή».

Πηγή: soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δώρα κι ευχές στους παίκτες »
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας