Τελευταία ενημέρωση 16:53, 23 Απρ 2024

Ξέμεινε από μπακ, βάζει Μπάλλα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από μπακ ξέμεινε ο Νίκος Νιόπλιας εν όψει του αυριανού αγώνα στη Λιβαδειά στις 17.15 κόντρα στον Λεβαδειακό. Σήμερα οριστικοποιήθηκε η απουσία του Κοντοέ που έπαθε λουμπάγκο στην προπόνηση της Πέμπτης και παρά τις προσπάθειες που έκανε δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει.

 

Έτσι, προστέθηκε στις απουσίες των Νάστου και Κιβρακίδη που είναι τραυματίες, Ο Νίόπλιας δεν έχει πλέον κανένα κλασσικό μπακ πλην του Κούρου που θα παίίξει στην αριστερή πλευρά και πλέον πρέπει να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το δεξί πλευρό τηγς άμυνας.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει ο Μπάλλας ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αυτή τη θέση με την Εθνική Ελπίδων και τα είχε καταφέρει με επιτυχία. Το δεύτερο σενάριο είναι να παίξει δεξί μπακ ο Φυτανίδης και να γυρίσει στα στόιπερ ο Κατσουράνης. Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Αγκουαζί, Μαρσελίνιο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Καράσκο, Κατσουράνης, Παπασπύρος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Απρίλιος 2015 17:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεν πήγε καν στην Λειβαδιά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας