Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παλικάρι στη Λειβαδιά ο Ατρόμητος Κ20 (2-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παλικάρι στάθηκε στη Λειβαδιά ο Ατρόμητος Κ20 ο οποίος επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τις δύο διαδοχικές ήττες από ΟΣΦΠ- ΠΑΣ Γιάννινα και με πληθωρική εμφάνιση επιβλήθηκε του τοπικού Λεβαδειακού με σκορ 2-0 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας παραμένοντας σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

Αν και ο Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα εν τούτοις η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει τη δυνατότητα ισάξιων επιλογών. Ο 38χρονος τεχνικός μέτρησε λοιπόν το βάθος του πάγκου του και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του που άμα ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν σήμερα οι Παπασπύρος, Ρεγκάκος, Μπαστακός, Μωραϊτης, Κρουσέλ, Τζίνοβιτς ενώ ο Νάτσος έμεινε στον πάγκο και πέρασε ως αλλαγή.

Ο Νταβιώτης που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Άγιο Ιερόθεο δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έκανε το 0-1 (67’) και ο Τσατσόπουλος στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πέναλτι άουτ στο 0-0 εκτέλεσε ο Τζιτζικαλάκης στο 63’. Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης (65’ Γιαταγαννάκης) , Κατράνης (73’ Νάτσος), Κωστούλας, Στρούγκης, Δημ.Παναγιωτόπουλος, Κομνηνός (65’ Νταβιώτης), Εκτ. Παναγιωτόπουλος, Ζούκας, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Απρίλιος 2015 16:32