Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αργυρίου: «Μπορεί την 1η θέση»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά από δύο χρόνια ο έμπειρος φορ Μάριος Αργυρίου επέστρεψε στον Άγιο Ιερόθεο ( του Ρούμπα) και ο ίδιος μιλώντας στο soccerlive.gr εξέφρασε την ελπίδα όρτι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη θέση

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

-Πως θα επηρεάσει η διακοπή του κορωνοϊού τις ομάδες;

Αυτή η διακοπή δεν θα βγει σε καλό σε καμία ομάδα. Ειδικά για τις ομάδες της Αθήνας που έχουν διακόψει τις προπονήσεις και οι αθλητές δεν μπορούν να προπονηθούν ατομικά ή ομαδικά. Πρέπει με δικούς μας "κανόνες" και με ατομική ευθύνη των παικτών να μπορέσουμε να διατηρήθουμε σε καλό επίπεδο ώστε όταν επιστρέψουμε να μην ξεκινήσουμε από την αρχή.

-Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας;

Θεωρώ ότι η ομάδα ξεκίνησε ιδανικά, βρίσκεται στην 2η θέση και νομίζω ότι έχει ανταποκριθεί σε όσα ματς έχει δώσει. Είναι μέσα και στους τρεις στόχους και αυτό νομίζει δείχνει ότι η πορεία θεωρείται επιτυχημένη. Έχουμε κάνει δυο νίκες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Είχαμε καλό ξεκίνημα και μετά τη διακοπή πρέπει παλι να ξεκινήσουμε μια μικρή προετοιμασία ώστε να επανέλθουμε στο επίπεδο που ήμασταν.

-Μπορεί ο Ιερόθεος να διεκδικήσει την 1η θέση στον 7ο όμιλο;

-Θεωρώ ότι είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε ομάδα συνόλου και αυτό το δείχνουμε με κάθε ευκαιρία αφού έχουμε δουλέψει όλοι μαζί από το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Άλλωστε με αυτό το σκεπτικό έγινε ο προγραμματισμός. Βέβαια όλα κρίνονται στο γήπεδο και στα αποτελέσματα. Έχουμε δείξει καλή εικόνα στα πρώτα ματς και νομίζω ότι όσο κερδίζεις, βάζεις και πιο ψηλά τον πήχη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2020 21:48