Τελευταία ενημέρωση 11:43, 18 Απρ 2024

«Μέσα από την ομαδική δουλειά θα φτάσουμε εκεί που θέλει ο Πεδουλάκης»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα από τα «όπλα» του Αργύρη Πεδουλάκη στο παιχνίδι της επιστροφής του στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Περιστερίου κόντρα στο Μεσολόγγι για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ήταν ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο έμπειρος γκαρντ των «κυανοκιτρίνων» σε 24'15" συμμετοχής, είχε 17 πόντους (1/1 δίποντα, 5/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, ενώ συγκέντρωσε 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν μαζί με τον Μάρβιν Τζόουνς οι πολυτιμότεροι παίκτες της ομάδας.

«Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα όπως το Μεσολόγγι, που ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα και ξέραμε ότι ήρθε στο γήπεδο μας για να μας βάλει δύσκολα. Ανταποκριθήκαμε στα κρίσιμα σημεία όταν η διαφορά έκλεισε στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη», ανέφερε ο Γιάννης Αθηναίου και συμπλήρωσε:

«Είναι σημαντικό όλο αυτό το διάστημα, μέχρι ο κόουτς Πεδουλάκης να περάσει την δική του φιλοσοφία, να παίρνουμε τις νίκες ακόμη και με ένα πόντο. Θεωρώ ότι μέσα από την ομαδική δουλειά θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο κόουτς».

Όσο για την συνέχεια και την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο», είπε:

«Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή. Μία ομάδα που αποτελείται από καλούς ξένους και έμπειρους Έλληνες. Έχει αρκετό ταλέντο σαν ομάδα, είναι πιστοί στην φιλοσοφία του προπονητή τους και εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, για ένα απαιτητικό παιχνίδι. Το διάστημα που μένει μέχρι το ματς θα δουλέψουμε σκληρά για να εφαρμόσουμε το πλάνο μας».

Πριν από την προπόνηση οι παίκτες είδαν βίντεο, όπου ο Αργύρης Πεδουλάκης με τους συνεργάτες του έκαναν τις παρατηρήσεις τους για ό,τι δεν λειτούργησε όπως έπρεπε στην αναμέτρηση με το Μεσολόγγι BAXI και στην συνέχεια πάτησαν παρκέ.

Ο Χρήστος Σαλούστρος και ο Τεράν Πέτεγουει δεν πήραν μέρος στην προπόνηση των «κυανοκιτρίνων», που θα ανεβάσουν προοδευτικά στροφές εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο».


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστροφή Πέτεγουεϊ - Μακλέιν »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας