Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κιβρακίδης:«Πολύ μεγάλη ομάδα ο Ατρόμητος»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα:

«Σεβόμενος και την ομάδα του Παναθηναϊκού, που είναι πολύ μεγάλη ομάδα, εμένα σαν Κιβρακίδης μ' αρέσει να κερδίζω. Για τον λόγο αυτό είπα ότι πάμε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ».

Για την κακή εικόνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η εικόνα που είχαμε με τον ΠΑΣ ήταν τραγική. Ήμασταν πολλοί κακοί και η νοοτροπία μας ήταν πολύ κακή. Μετά το παιχνίδι στο σπίτι σκεφτόμουν τα λάθη μου, το ίδιο πιστεύω έκαναν και οι συμπαίκτες μου».

Για το γεγονός πως ο Ατρόμητος έχει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας: «Είναι τα παιχνίδια που λες στην έδρα σου πρέπει να τα κερδίζεις. Είναι παιχνίδια που λες στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κερδίσεις. Τα παιχνίδια που χάσαμε στο Περιστέρι είναι αυτά που έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Αλλά πήραμε αποτελέσματα σε άλλες έδρες και είμαστε καλά στη βαθμολογία τώρα».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Είχα πει πως το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος, στη δύναμη και στη θέληση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κερδίζαμε δεύτερες μπάλες, στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα και κερδίζαμε τις δεύτερες μπάλες, το έβλεπε ο αντίπαλος αυτό και καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε».

Για το ποιος είναι ο Ατρόμητος, εκείνος κόντρα στον ΠΑΣ ή αυτός απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Ο Ατρόμητος είναι αυτή η μεγάλη ομάδα, που για μένα είναι πολύ μεγάλη ομάδα και γι' αυτό είμαι εδώ. Είναι ο Ατρόμητος που θα παλεύει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, είναι ο Ατρόμητος που έχει στον πάγκο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να είναι βασικοί σε άλλες ομάδες στη Super League».

Για τον Λάζαρο: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει πολλές εμπειρίες. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα κι αυτό δείχνει την αξία του. Αυτό που ήθελα να δω ήταν ο χαρακτήρας του. Είναι ένα άψογο παιδί, οικογενειάρχης κι αυτό το δείχνει και στο γήπεδο και στις προπονήσεις».

Για το τι του έχει πει: «Στην πρώτη μέρα που ήρθε στον Ατρόμητο μου είπε πως έχω αδικήσει τον εαυτό μου και θα μπορούσα να παίζω στο εξωτερικό και στην Εθνική».