Τελευταία ενημέρωση 14:01, 20 Απρ 2024

Διαβάστε τη στήλη της Ρουμπίνης στο «Αθλητικό Περιστέρι»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε την στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αφτιά μου» που υπογράφει η Ρουμπίνη στην εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι» για το τεύχος Οκτωβρίου.

--- Μέσα στις πέντε πόλεις της Αττικής με το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο, συγκαταλέγεται αγαπημένα μου πατριωτάκια το Περιστέρι. Πίσω από την Αθήνα, τον Πειραιά, το Ίλιον και το Μενίδι. Γι’ αυτό το νου σας! Να προσέχετε για να έχετε και να σας έχουμε υγιείς. Οι προφυλάξεις και οι βασικοί κανόνες υγιεινής να τηρούνται σε κάθε σας βήμα.

--- Αν λάβω μάλιστα υπόψη τις σχολικές μονάδες και τα τμήματα που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, οι περιοχές της πόλης μας που πρέπει να βρίσκονται στο «κόκκινο» είναι η Κηπούπολη και ο Άγιος Ιερόθεος. Όταν κλείνουν τμήματα σε δημοτικό και γυμνάσιο που είναι σε απόσταση ενός χιλιομέτρου κάτι σημαίνει, έτσι δεν είναι;

--- Εδώ που τα λέμε πάντως όταν έχουν προηγηθεί τόσα και αναφέρομαι στην ιδιωτική κλινική που έγινε πρώτο θέμα στην Ελλάδα δεν πρέπει να μας προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι το Περιστέρι είναι μέσα στις πέντε πόλεις της Αττικής με τα περισσότερα κρούσματα. Και θα συμφωνήσω με την άποψη πολλών ότι έπρεπε να έχουμε καλύτερη ενημέρωση για να μην εφησυχάζουμε.

----«Κάνε το καλό και ρίξε το στο γιαλό» λέει η παροιμία και επειδή είναι βγαλμένη μέσα από το λαό έχει την αξία της. Θα συμφωνήσω με την άποψη εκείνων που λένε ότι δεν χρειάζεται να «διαφημίζουμε» όταν κάνουμε κάτι καλό αλλά να το κρατάμε για τον εαυτό μας. Πολλές φορές ακόμη και το αυτονόητο έχουμε ανάγκη όμως να το «διαφημίσουμε».

---- Από την άλλη βιώνουμε την εποχή των social media που ο καθένας ότι θέλει ανεβάζει και δικαίωμα του να το κάνει. Με την ίδια λογική οι ομάδες δεν χρειάζεται να «διαφημίσουν» τις επισκέψεις του σε ιδρύματα, τις προσφορές τους σε συνανθρώπους μας. Εδώ ένα ζευγάρι παπούτσια να δωρίσει ο Ρονάλντο σε ένα παιδάκι γίνεται πρώτη είδηση άρα μην ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα….

---- Βγάζω καντήλες κάθε φορά που όταν φεύγει κάποιο παλικάρι από τη ζωή που υποστήριζε την τάδε ομάδα, γράφονται σχόλια του τύπου «στο θάνατο δεν χωράνε οπαδικά» και κάτι συναφή. Δηλαδή πρέπει να λες το αυτονόητο; Και όμως γίνεται και δεν θα σταματήσει να γίνεται. Το ωραίο μάλιστα είναι ότι εκείνος που το γράφει και είναι της αντιπάλου ομάδας νομίζει ότι κάτι κάνει τρομάρα του.

---- Ταλαιπωρία τέλος για τους πολίτες του Περιστερίου. Μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα www.peristeri.gr κι επιλέγοντας ηλεκτρονικές υπηρεσίες μπορείς  με τους κωδικούς του taxis net να συνδεθείς ηλεκτρονικά και να αιτηθείς πιστοποιητικά  από το Δημοτολόγιο, το Ληξιαρχείο και το ΤΑΠ. Μια υπηρεσία που την πιστώνεται ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσίνας.

----- Χαίρομαι που όταν  ένας φίλος ή φίλη έρχεται στο Περιστέρι μου λέει πόσο καθαροί είμαστε ως πόλη. Σκεφθείτε τι βλέπει στην πόλη του. Δεν είναι τυχαίο βέβαια που η αρμόδια αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα εισπράττει τα αποτελέσματα της δουλειάς των συνεργατών της. Κι επειδή ούτε εγώ το ήξερα αλλά το έμαθα, κάθε χρόνο ανακυκλώνονται 500 κάδοι απορριμμάτων στις γειτονιές του Περιστερίου.

---- Κάποιες ψυχές δεσμεύτηκαν για  ερευνητικές επαφές διπλωματικού χαρακτήρα αλλά πάλι αθέτησαν το λόγο τους. Μπήκαν στη μέση για να γεφυρώσουν το χάσμα που  δημιούργησε ο «εξωδικάκιας» με την ανυπαρξία του και το οποίο έπρεπε να είχε γεφυρωθεί όχι προ ημερών ή προ μηνών αλλά προ ετών. Και για ακόμη φορά πάλι δεν θα γίνει τίποτα και πάλι παράπονα θα έχουν. Σας το λέω για να μην αναρωτιέστε τι έπαθε η Ρουμπίνη και κάθεται στα αβγά της!. Υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα.

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ Η ΡΟΥΜΠΙΝΗ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2020 20:20
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας