Τελευταία ενημέρωση 11:43, 20 Απρ 2024

Γκρεμίζει χτίζει - χτίζει γκρεμίζει!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος από την αρχή του πρωταθλήματος γκρεμίζει - χτίζει και χτίζει -γκρεμίζει. Σήμερα ήταν η σειρά του να γκρεμίσει και να χάσει την ευκαιρία να έρθει «στα ίσα» του καθώς ηττήθηκε δίκαια από τον καλύτερο στο β' ημίχρονο ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 μέσα στο Περιστέρι.

Ακόμη και αν δεν ήταν στην καλή του μέρα πάντως αν είχε προηγηθεί στο 1' με το δοκάρι του Μανούσου ή στην ευκαιρία που...σπόντα το αυτογκολ δεν έγινε γκολ στο 30', η τύχη του αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική. Με τα «αν» δεν γράφεται βέβαια ιστορία και η ιστορία έγραψε μια νίκη του ΠΑΣ που έδειξε πολύ καλά στοιχεία....

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα ως προς τον έλεγχο του ρυθμού και με «όπλα» του την καλή κυκλοφορία της μπάλας και την καλή συνεργασία των Πίρσμαν και Καρτάλη, έψαξε τις επιθέσεις από την αριστερή πλευρά κυρίως.

Ωστόσο, ήταν ο Ατρόμητος εκείνος που θα μπορούσε να ξεκινήσει με… γκολ από τα αποδυτήρια, αν το δυνατό σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή μετά από… 45 δευτερόλεπτα μόλις δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι -που αναγκάστηκαν να αλλάξουν πτέρυγες στους Στρούγγη και Γούτα για να διορθώσουν την κατάσταση- είχαν μια ακόμα ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 15’, αλλά ο Κωτσόπουλος αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτικότατη θέση…

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του, με τον Γκαλβάο να δημιουργεί συχνά ρήγματα από τα αριστερά και τον Χριστοδουλόπουλο να «ενεργοποιείται», εκτελώντας κι όλα τα «στημένα».

Λίγο μετά το ημίωρο, έστω και από… σπόντα, οι Περιστεριώτες έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0, όταν μετά από ωραία συνεργασία και προσπάθεια του Κωτσόπουλου, ο Κάργας μπήκε στην πορεία της με τον Χουτεσιώτη ωστόσο να αποσοβεί ενστικτωδώς το αυτογκόλ!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά μετά, ο ΠΑΣ πήρε και το προβάδισμα, καθώς ο Παμλίδης «σέρβιρε» στον Ελευθεριάδη, που νίκησε με προβολή τον Γιαννιώτη, για το 0-1. Με τη φάση να «ελέγχεται» και μέσω του VAR, για να κατοχυρωθεί το δεύτερο τέρμα του σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα!

Ενώ, λίγο πριν το σφύριγμα του διαιτητή Γκορτσίλα για την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι που εκτελούσαν απτόητοι το πλάνο τους έφτασαν κοντά και στο 0-2, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε στην κλειστή του γωνία το σουτ του Σάλιακα...

Στην επανάληψη, ο Νταμίρ Κάναντι προέβη σε δύο αλλαγές προσώπων και μια… συστήματος, βάζοντας τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από τους Μανούσο-Κωτσόπουλο, με τον Ατρόμητο να παίζει με 3-4-1-2.

 Ωστόσο, ήταν ο ΠΑΣ εκείνος που έδειξε να βρίσκεται πιο κοντά σε ένα ακόμα γκολ, παίζοντας με υπομονή και προσπαθώντας να επιτεθεί από τα δύο άκρα. Μια ημιτελής προσπάθεια του Λεό στο 53’ κι ένα κακό τελείωμα του Παμλίδη πέντε λεπτά μετά, όμως, δεν επέτρεψαν το 0-2 από νωρίς…


Η ομάδα των δυτικών προαστίων έδειχνε ανήμπορη να βγάλει αντίδραση, με τον Κάναντι να ρίχνει στο ματς και τον Ούμπιδες, θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αντι του Μπουσούλατζιτς, παίζοντας με μοναδικό «εξάρι» τον Σάλομον.

Στην αμέσως επόμενη φάση, μάλιστα, το γκολ ήρθε αλλά για τον… αντίπαλο, καθώς ο Κάργας «σφράγισε» την πολύ καλή του απόδοση πετυχαίνοντας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής το 0-2 για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα, στο 70’!

Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη δεν δυσκολεύθηκαν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γκορτσίλα, αφού είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη «τελική» από πλευράς Ατρόμητου καταγράφηκε στο 79’, με το σουτ του Τομάσεβιτς μάλιστα να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Παντελάκη…

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Στρούγγης (46’ Τομάσεβιτς), Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Χαρίσης (46’ Σάλομον), Μπουσούλατζιτς (69’ Ούμπιδες), Γκαλβάο, Χριστοδουλόπουλος (76’ Γιακουμάκης), Μανούσος, Κωτσόπουλος (64’ Μάτιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (90’ Λιάσος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Ελευθεριάδης (46’ Λώλης), Κάργας, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (73’ Μπρένερ), Παμλίδης (83’ Οικονομόπουλος), Λεό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάναντι: «Πρέπει να δουλέψουμε» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας