Τελευταία ενημέρωση 11:47, 25 Απρ 2024

«Ο σχεδιασμός για τα Δελφίνεια 2016 έχει ήδη ξεκινήσει»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H διοίκηση του συλλόγου «Δελφίνια Περιστερίου» εμφανώς ικανοποιημένη από τη μεγάλη επιτυχία των πρόσφατων αγώνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

 

«Το γεγονός της χρονιάς για το σύλλογο μας ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία στις 3 – 5 Απριλίου στο κολυμβητήριο του Περιστερίου . Σύμφωνα με όλους όσους συμμετείχαν , είτε ενεργά ( αθλητές , ομοσπονδία , κριτές ) είτε ως θεατές , η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη .

Οφείλουμε ένα μεγάλο Μπράβο – Ευχαριστώ , σε όλους όσους συνετέλεσαν ( Διοίκηση , Εθελοντές , Αθλητές ) ώστε να διεξαχθούν τα ΙΒ΄ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 2015 με ομαλότητα , μεγάλη ασφάλεια και τελικά με απόλυτη επιτυχία .

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις πολυπληθείς συμμετοχές τους , αλλά και ιδιαίτερα τις ομάδες που ήρθαν από την επαρχία , που είτε είχαν πολλούς αθλητές , είτε ήρθαν μεμονομένα παιδιά για να συμμετάσχουν στους αγώνες .

Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή που μας τίμησε με την παρουσία της και επιβεβαίωσε τη σημαντικότητα των αγώνων για την πόλη μας .

Ευχαριστούμε επίσης όλες τις εταιρίες – χορηγούς για την πολύ μεγάλη βοήθεια που μας πρόσφεραν ( οικονομική , υλικοτεχνική , κατασκευαστική ) ώστε να καταστεί εφαρμόσιμη η άρτια διεξαγωγή των αγώνων .

Το ραντεβού έχει ήδη κλείσει για την επόμενη χρονιά . Ο σχεδιασμός των ΙΓ΄ ΔΕΛΦΙΝΕΙΩΝ 2016 έχει ήδη ξεκινήσει . Οι ιδέες για ακόμα μία καλύτερη διοργάνωση , πολλές ….».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας