Τελευταία ενημέρωση 13:12, 15 Αυγ 2020

«Ο σχεδιασμός για τα Δελφίνεια 2016 έχει ήδη ξεκινήσει»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H διοίκηση του συλλόγου «Δελφίνια Περιστερίου» εμφανώς ικανοποιημένη από τη μεγάλη επιτυχία των πρόσφατων αγώνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

 

«Το γεγονός της χρονιάς για το σύλλογο μας ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία στις 3 – 5 Απριλίου στο κολυμβητήριο του Περιστερίου . Σύμφωνα με όλους όσους συμμετείχαν , είτε ενεργά ( αθλητές , ομοσπονδία , κριτές ) είτε ως θεατές , η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη .

Οφείλουμε ένα μεγάλο Μπράβο – Ευχαριστώ , σε όλους όσους συνετέλεσαν ( Διοίκηση , Εθελοντές , Αθλητές ) ώστε να διεξαχθούν τα ΙΒ΄ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 2015 με ομαλότητα , μεγάλη ασφάλεια και τελικά με απόλυτη επιτυχία .

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις πολυπληθείς συμμετοχές τους , αλλά και ιδιαίτερα τις ομάδες που ήρθαν από την επαρχία , που είτε είχαν πολλούς αθλητές , είτε ήρθαν μεμονομένα παιδιά για να συμμετάσχουν στους αγώνες .

Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή που μας τίμησε με την παρουσία της και επιβεβαίωσε τη σημαντικότητα των αγώνων για την πόλη μας .

Ευχαριστούμε επίσης όλες τις εταιρίες – χορηγούς για την πολύ μεγάλη βοήθεια που μας πρόσφεραν ( οικονομική , υλικοτεχνική , κατασκευαστική ) ώστε να καταστεί εφαρμόσιμη η άρτια διεξαγωγή των αγώνων .

Το ραντεβού έχει ήδη κλείσει για την επόμενη χρονιά . Ο σχεδιασμός των ΙΓ΄ ΔΕΛΦΙΝΕΙΩΝ 2016 έχει ήδη ξεκινήσει . Οι ιδέες για ακόμα μία καλύτερη διοργάνωση , πολλές ….».

Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Άρεσε στο πρώτο φιλικό

Άρεσε στο πρώτο φιλικό

14 Αυγ 2020 Ιπποκράτης

Νέα προσθήκη ο Στρέμπας

Νέα προσθήκη ο Στρέμπας

14 Αυγ 2020 Ένωση Περιστερίου

Ενίσχυσε τα «φτερά» με  Αγκάγιεφ!

Ενίσχυσε τα «φτερά» με Αγκάγιεφ!

14 Αυγ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Φιλική νίκη στο Βόλο!

Φιλική νίκη στο Βόλο!

13 Αυγ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Θετικό το πρώτο δείγμα στη Παλλήνη

Θετικό το πρώτο δείγμα στη Παλλήνη

13 Αυγ 2020 ΑΟ Περιστερίου

Καλό Ταξίδι Ηλία!

Καλό Ταξίδι Ηλία!

13 Αυγ 2020 Παρασκήνια

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας