Τελευταία ενημέρωση 00:13, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Τόλμη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Τόλμη δεν μπορούν να χωνέψουν τα... τερτίπια του νεαρού διαιτητή.

 

Έχουν περάσει μερικά εικοσιτετράωρα από την αναμέτρηση με τον Πανθησειακό (2-2), όμως στις τάξεις της Τόλμης δεν 'λέει' να κοπάσει η οργή προς το πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης, Παναγιώτη Γουρέλη!

Οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου βάλλουν κατά του νεαρού διαιτητή, για τον οποίο επισημαίνουν πως εμφανίστηκε προκατειλημμένος στη Χωράφα το μεσημέρι της Κυριακής, με σκοπό να τιμωρήσει συγκεκριμένα πρόσωπα!

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζαβιτσάνου στο peristerisports: ''Από το παιχνίδι με το Παγκράτι (σ.σ. για τη 12η αγωνιστική) φαίνεται πως είχε κρατούμενα μαζί μας ο συγκεκριμένος διαιτητής. Την Κυριακή ήρθε στο ματς με τον Πανθησειακός προκατειλημμένος! Μάλιστα, είπε στον αρχηγό μας πριν αρχίσει το παιχνίδι να πει στο '10' (σ.σ. Πέτρος Ζαβιτσάνος) ότι τον είχε σταμπαρισμένο από το προηγούμενο παιχνίδι που είχε διαιτητεύσει την Τόλμη''!

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο πρόεδρος της Τόλμης έγινε πιο αναλυτικός, καταγγέλλοντας απίστευτα πράγματα! ''Αφού, λοιπόν, ξεκίνησε το παιχνίδι, στο 3' του έδειξε αναίτια κίτρινη κάρτα σε φάουλ και του είπε 'αυτή είναι για το προηγούμενο παιχνίδι'! Στο 23' ο Πέτρος (σ.σ. Ζαβιτσάνος) πέτυχε γκολ με απευθείας κόρνερ, πήγε προς την εξέδρα για να πανηγυρίσει και ο διαιτητής τον απέβαλλε, λέγοντας ότι τον έβρισε! Εκεί, διαμαρτυρήθηκα και απέβαλλε κι εμένα, γράφοντας πράγματα που δεν είπα''!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ζαβιτσάνος τόνισε πως από τις αρχές της εβδομάδας έκανε παράσταση στην ΕΠΣΑ για τα... τερτίπια του διαιτητή Γουρέλη, ο οποίος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της τιμωρίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Της Τόλμης ομορφιές! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας