Τελευταία ενημέρωση 08:38, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΑΛΑΞΙΑ που νίκησε μετά από επιθετικό μονόλογο τον ΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ με σκορ 6-1.Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα του ΓΑΛΑΞΙΑ που είχε και 2 δοκάρια.

Το 1-0 έγινε με ωραία προσπάθεια και σουτ απο τον ΜΕΝΕΝΑΚΟ στο 15. Στην συνέχεια στο 20 ο ΤΣΑΓΡΗΣ με προσωπική ενέργεια και σούτ από τα πλάγια σημείωσε το 2-0.Το 3-0 πετυχε στο 40 επίσης ο ΤΣΑΓΡΗΣ με σουτ από κοντά μετά απο ομαδική προσπάθεια.

Ο ΤΣΑΓΡΗΣ με την φόρα που είχε πάρει συνέχεισε και στο β ημίχρονο,και σημείωσε το 4-0 στο 55 με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.Στην συνέχεια ο ΑΡΓΕΙΤΗΣ στο 67 με φοβερό γυριστό σουτ από τα πλάγια πέτυχε το 5-0.Η αντίπαλη ομάδα μείωσε το σκορ σε 5-1 στο 75 με κτύπημα πέναλτι.

Το σκορ έκλεισε ο ΜΑΛΙΑΓΚΑΣ στο 90 με κοντινό σουτ από κοντά μετά από πολύ ωραία ενέργεια του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ είχε και 2 οριζόντια δοκάρια με σουτ κεραυνό του ΚΑΨΑΣΚΗ από 40 μετρα στο 33 και καρφωτή κεφαλιά του ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο 38.

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ αγωνιστηκε με τους ΠΑΝΤΕΛΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΚΑΒΑΓΙΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ-ΒΛΑΧΟΣ-ΚΑΨΑΣΚΗΣ-ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ-ΜΕΝΕΝΑΚΟΣ-ΤΣΑΓΡΗΣ-ΑΡΓΕΙΤΗΣ.Αγωνίστηκαν σαν αλλαγές και οι ΠΑΡΑΛΑΙΜΟΣ και ΜΑΛΙΑΓΚΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην 8η θέση ο Γαλαξίας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας