Τελευταία ενημέρωση 18:44, 23 Απρ 2024

H σημαία του Ατρόμητου κυματίζει και στη Λέρο!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Και στην ακριτική αλλά πανέμορφη Λέρο κυματίζει η σημαία του Ατρόμητου μετά την ένταξη της μιας και μοναδικής ομάδας του νησιού στο δίκτυο σχολών.

Η ανακοίνωση της νησιώτικης ομάδας που υπογράφει ο  Διαμαντής Τσάτσος αναφέρει τα εξής: «Λίγες ώρες μετα την επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας με το δίκτυο σχολών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ θα ήθελα απ’τα βάθη της καρδιάς μ να ευχαριστησω τον κύριο Τόλη Αποστόλου που επισκέφτηκε το νησί μας και έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για αυτή την συνεργασία!Ήταν μια παρουσίαση του πλάνου της συνεργασίας που άφησε άφωνους ολους μας,κ μας γέμισε με όρεξη και προσμονή για την συνέχεια!!!

Τα παιδιά μας,η ακαδημία μας,το νησί μας πλέον βρίσκεται σε μια αγκαλιά σαν αυτή του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις μικρές ηλικίες κ έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνία της Ελλάδας δίνοντας ευκαιριες και ελπιδα για κάθε παιδί που έχει όνειρο το «ποδόσφαιρο»!!!
Ευχαριστω πολύ τον ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ για την παραχώρηση της αίθουσας που βοήθησε απίστευτα στο να γίνει μια άψογη παρουσίαση του πλάνου της συνεργασίας μας!!
Σύντομα θα ακολουθήσουν πολλά κ ενδιαφέρον πράγματα,πρωτόγνωρα για τα δεδομένα του νησιού μας και δεν μπορώ παρά να είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος αλλά και συγκινημένος που καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό για το νησί μας!!!»
 
 
 
 
 
 
3 σχόλια
 
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας