Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κάτια Κοξένογλου στα Sports Marketing Awards!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Αντιπρόεδρος του Ατρόμητου και Αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League Kάτια Κοξένογλου εκπροσώπησε την διοργανώτρια του πρωταθλήματος στην απονομή των Sports Marketing Awards 2020.

Η Super League τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία Special Editions, για τo επετειακό, συλλεκτικό, αριθμημένο Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική" και με το Αργυρό Βραβείο, στην κατηγορία e-sports, για το Fantasy Super League.

Αμέσως μετά την απονομή των βραβείων η Κάτια Κοξένογλου δήλωσε τα εξής:«Την ιστορία την γράφουν οι πρωταγωνιστές και η Super League, μέσα από την συλλεκτική έκδοση για τα 60 χρόνια της Α’ Εθνικής, τίμησε με ένα μοναδικό τρόπο τους ποδοσφαιριστές που άφησαν το αποτύπωμα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της σπουδαίας ομαδικής προσπάθειας που έφερε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα, είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι μέσα από το επίσημο παιχνίδι μας, το Fantasy Super League, δίνουμε την ευκαιρία σε χιλιάδες φίλους του ποδοσφαίρου να αποδείξουν τις ικανότητές τους ως Real Μanager, δημιουργώντας τη δική τους ομάδα και να αναμετρηθούν με τους φίλους τους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και του προέδρου της Λεωνίδα Μπουτσικάρη θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των Sports Marketing Awards για τα δύο τιμητικά βραβεία και εύχομαι οι πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο το ξύπνημα των αναμνήσεων αλλά και την ενεργή συμμετοχή των φιλάθλων να συνεχιστούν και στο μέλλον!».