Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την 11αδα να την «βγάζει» ο Ανακριτής!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tελεία και παύλα η λύση είναι μια για να σταματήσει μια και καλή το παραμύθι. Αντί να «τραβιούνται» στον Ανακριτή για να δίνουν εξηγήσεις γιατί στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν έπαιξε ο Κιβρακίδης, ο οποίος παρεπιπτώντως δεν έπαιξε ούτε με τον Παναθηναϊκόι στη Λεωφόρο (αλήθεια του Φύσσα πως του ξέφυγε;) η λύση για τον Σπανό και τον Αγγελόπουλο είναι η εξής: Αντί για προπονητή να προσλάβουν έναν δικαστή, έναν ανακριτή, έναν εφέτη για να «βγάζει» εκείνος την ενδεκάδα πριν από κάθε αγώνα.

Να βλέπει το πρόγραμμα της ομάδας και να σου λέει: Με ποιον παίζει ο Ατρόμητος; Με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ωραία βασικός ο Κιβρακίδης και ο Ναπολεόνι,  στον πάγκο ο Νάστος και ο Παπάζογλου. Ο Κατσουράνης στα 35 του και βάλε να παίζει Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή. Άρα να τον βάλουμε και αυτό στην ενδεκάδα. Να έχει δηλαδή η ομάδα έναν γυμναστή, να ετοιμάζει τους παίκτες μια μέρα πριν από τον αγώνα και στην συνέχεια να πιάνει δουλειά, ο δικαστής, ο ανακριτής, ο εφέτης τέλος πάντων.

Για να μιλήσουμε βέβαια λιγάκι σοβαρά, δεν ξέρω άμα το καταλάβατε καλά ο Ατρόμητος κλήθηκε  επειδή κάποιοι παίκτες απουσίασαν σύμφωνα με το κατηγορητήριο από το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρωτάκουστα πράγματα. Εγώ σύμφωνα με όσα ξέρω μέχρι τώρα αρμόδιος για να βγάζει την ενδεκάδα είναι ο προπονητής. Σε ορισμένες περιπτώσεις ομάδων θα πω κυρίως ο προπονητής.

Πήγε λοιπόν ο Φύσσας και είπε ότι ο Ατρόμητος δεν έπαιξε χωρίς τέσσσερις παίκτες γιατί του το είπε ο Πίντο. Του το είπε όπως είπε και αυτός πήγε και τα είπε. Ε και; Από πότε είναι «παράπτωμα» να ξεκουράζεις άμα θέλεις κάποιους παίκτες επειδή τρεις μέρες αργότερα έχεις πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις; Φαίνεται όμως ότι έτσι όπως έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας και αυτό παράπτωμα είναι και πρέπει να ελεγχθεί. Και ας ελεγχθεί.

Κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί ο Αναστασίου έβαλε δεξί μπακ τον Μπούρμπο στο ματς με τον Πανθρακικό και άφησε έξω τον Τριανταφυλλόπουλο που ήταν βασικός. Και στα προηγούμενα παιχνίδια όμως ο Αναστασίου έκανε κάποιες αλλαγές. Στον Ανακριτή και γρήγορα.

Έτσι που λέτε λοιπόν φίλοι μας. Από εδώ και στο εξής την ενδεκάδα να μην την βγάζει ο προπονητής που είναι ο καθ΄ύλην αρμόδιος αλλά ο Ανακριτής. Για να μην έχει παράπονα και να μην πηγαίνει να κλαψουρίζει ο Φύσσας!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 19:55