Τελευταία ενημέρωση 10:05, 23 Ιαν 2021

H ASC κοντά στους πληγέντες της Καρδίτσας!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τρόφιμα μέσω των καταστημάτων της για τους πληγέντες της Καρδίτσας συγκεντρώνει η ASC καλώντας τους χιλιάδες πελάτες της να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.
Η Ανακοίνωση
Η ACS καλεί τους πολίτες όλης της χώρας να στείλουν τρόφιμα στους πληγέντες της Καρδίτσας δωρεάν μέσω των καταστημάτων της, από 30/9 – έως 15/10.
===========================================
Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες ανάγκες του Δήμου Καρδίτσας, που προέκυψαν από την καταστροφική κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ», η #ACSΤαχυδρομικέςΥπηρεσίες, εταιρεία του Ομίλου #Quest, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθεί, προσφέρει έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες αναλαμβάνοντας τη #δωρεάναποστολή συγκεκριμένων τροφίμων ανάγκης από τα #καταστήματαΑCS όλης της χώρας.
Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 30/09/20 έως και την Πέμπτη 15/10/20 καλούμε τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα να συγκεντρώσουν τα παρακάτω #τρόφιμαμακράςδιαρκείας για τους πληγέντες και να τα παραδίδουν στα καταστήματα της ACS πανελλαδικά (με βάση την πρόσφατη ενημέρωση από το
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρδίτσας
για τις τρέχουσες ανάγκες):
1. Κονσέρβες φαγητού
2. Δημητριακά
3. Όσπρια
4. Ρύζι και κριθαράκι (όχι μακαρόνια)
5. Συσκευασμένα αρτοσκευάσματα (π.χ. μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές κλπ)
6. Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ.
#Προσοχή - Δεν χρειάζονται είδη ρουχισμού.
Η ACS αναλαμβάνει την ασφαλή και δωρεάν μεταφορά των τροφίμων και την παράδοση αυτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρδίτσας, με σκοπό τη διάθεσή τους στους πληγέντες των καιρικών φαινομένων.
#Σημείωση: Τα ανωτέρω τρόφιμα θα πρέπει να παραδίδονται στα καταστήματα ACS σε κλειστές συσκευασίες, εντός χαρτοκιβωτίων, και με την ένδειξη «Για τους πληγέντες της Καρδίτσας». Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα ACS εδώ: https://www.acscourier.net/el/home
Σας #ευχαριστούμε για τη στήριξη!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το album ζωής της Μαίρης Τσιώτα! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας