Τελευταία ενημέρωση 06:11, 20 Απρ 2024

Fentagin:«Μόνο μια ταμπέλα θα μπει στο γήπεδο»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με νέα ανακοίνωση επανήλθαν στο θέμα της ονοματοδοσίας του γηπέδου Περιστερίου οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin.

Aναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Tελειωμό δεν έχει το ξεφτιλίκι που εξελίσσεται γύρω από την ονομασία του γηπέδου του Ατρόμητου. Το μόνο θετικό είναι πως όλα όσα είπαμε δημόσια η ακόμα και υπονοήσαμε -πριν από ένα μήνα- για την δημοτική αρχή της πόλης, επιβεβαιώνονται και με το παραπάνω…και σας ευχαριστούμε για αυτό!!!

Οι παρακάτω φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.
Ενώ η γενική συνέλευση των παλαίμαχων, παρουσία του club, πήρε την ομόφωνη απόφαση έτσι ώστε το γήπεδο να ονομαστεί “ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΦΟΣ”, πριν λίγο συνειδητοποιήσαμε πως στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα λάβει χώρα την Παρασκευή, η πρόταση κατά μαγικό τρόπο μετατράπηκε σε “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΦΟΣ”
Βέβαια προτού σηκώσουμε την συγκεκριμένη ανακοίνωση, εννοείται πως επικοινωνήσαμε προσωπικά με την διοίκηση των παλαίμαχων, που προς έκπληξή τους δεν γνώριζαν τίποτα για το γεγονός αυτό, αφήνοντας μας σοβαρές αιχμές προς την δημοτική αρχή και κυρίως προς τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Λύκο που είναι και ο εισηγητής του συγκεκριμένου θέματος. Προφανώς και δήλωσαν πως μέχρι την Παρασκευή θα θέσουν επίσημα να ακυρωθεί η υπάρχουσα πρωτοβουλιακή και χωρίς την συναίνεση τους, πρόταση ονομασίας του γηπέδου.
Πλέον με αδιάσειστα στοιχεία, ο σύνδεσμος αποδεικνύει και στον πιο δύσπιστο φίλαθλο, το πολιτικό παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της αγαπημένης μας ομάδας και το οποίο θα λάβει τέλος είτε με τον καλό είτε με τον κακό τρόπο.
Οι “Ατρομητάρες” αποκαλύπτονται σιγά-σιγά και θα πάρουν αυτό που τους αναλογεί...
Υγ1. Η κατρακύλα σας τελειωμό δεν έχει. Είστε ότι πιο χυδαίο πέρασε από την πόλη μας. Πάρτε ανοιχτά θέση επί του θέματος, ο καθένας σας προσωπικά, αλλιώς θα σας πάρει η μπάλα όλους μαζί.
Υγ2. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΦΟΣ ΑΠΛΑ και ΚΑΘΑΡΑ. Οτιδήποτε διαφορετικό θα καταλήξει στην “όμορφη” χωματερή που έχει στήσει ο δήμαρχος απέναντι από τον μοναδικό πνεύμονα της πόλης, το άλσος Περιστερίου.
Υγ3. Επειδή το αυτί μας κάτι πήρε για μια απλή πινακίδα έξω από τους επισήμους, να σας βγάλουμε από τον κόπο. Τέτοια “πινακίδα” έχουμε βάλει εδώ και μήνες εμείς σαν σύνδεσμος. Η πινακίδα που θα μπει θα είναι μόνο εντός γηπέδου και στο εμφανέστερο σημείο(σκέπαστρο). Τόσο μεγάλη όσο αναλογεί στην ποδοσφαιρική και όχι μόνο αξία,του Άγγελου Ράμφου.
40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN
 
 
 
 
 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Όλοι μαζί ή κανένας»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας