Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήρε το ντέρμπι με Ηρακλή

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Άμιλλα  ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε τη νίκη επί του συντοπίτη Ηρακλή με 2-1.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα, είχε όμως συναρπαστική εξέλιξη, πολύ πάθος και ένταση, αλλά και πολλά νεύρα.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε λίγο καλύτερα και να ανοίγουν το σκορ στο 19′ όταν ο Φούρλας βρήκε τον Γιώτη που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Η αμιλλα άγγιξε την ισοφάριση στο 44′ αλλά η κεφαλιά του Πούλιου πέρασε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα, και στο 56′ ο Γιώτης πλάσαρε αλλά ο Τζαβάρας έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή. Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι είχαν και νέα καλή ευκαιρία όταν ο Καραλής βρέθηκε απέναντι στον Γεροντάκη αλλά ο τελευταίος επενέβη σωτήρια. Στη συνέχεια η Αμιλλα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, και έφτασε στην ισοφάριση στο 73′ όταν ο Δέγκλερης σέντραρε και ο Καλαμπαλίκης με κεφαλιά έκανε το 1-1, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ.  Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 87′ όταν ο Χάλαρης σέντραρε και ο Πούλιος  με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Τσολακίδης Λ., Καραγεώργος.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Φώντας Καζακόπουλος): Γεροντάκης, Κατσαμάς (46′ Δέγκλερης), Χάλαρης, Ασημακόπουλος, Σωτηρίου  (55′ Κλαυδιανός), Ζήκος, Μπότης (78′ Κασιμάτης), Τζαβάρας (60′ Μπερνικόλας), Πούλιος, Κοπανάς, Πουλέρι (46′ Καλαμπαλίκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Παπαβασιλείου, Μπαλούτσος (75′ Ζάρκαλης), Δρουγουνάκης, Βλάσσης, Γιαννακόπουλος, Ασφής, Γιώτης, Πέτκοβ (75′ Νίτας), Φούρλας, Βαρδαραμάτος (49′ Καραλής), Καλογήρου (58′ Μήτρος).

Πηγή: stoplekto.gr