Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένας βαθμός -θα- είναι αρκετός!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού δεν πρέπει να χάσει στη Νέα Ερυθραία την τελευταία αγωνιστική.

 

Δεν έχει φτάσει απλά στην... πηγή ο Ήφαιστος, αλλά ετοιμάζεται και να πιει νερό σε μία σεζόν όπου ο δρόμος ήταν δύσβατος! Πέρασαν πολλά από το ξεκίνημα οι 'ερυθρόλευκοι', το νωθρό ξεκίνημα τούς υποχρέωσε να βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος με την... πλάτη στον τοίχο, ενώ μετά από κάθε νίκη δημιουργούνταν η αίσθηση πως η συνέχεια ήταν ολοένα και πιο δύσκολη.

Παρ' όλα αυτά, τα παιδιά του Θοδωρή Τρανού ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο, πραγματοποίησαν πρωτοφανή πορεία πρωταθλητισμού στον β' γύρο, όπου έχουν υποστεί μόλις μία ήττα και, πλέον, βρίσκονται μια... ανάσα από την απόλυτη δικαίωση των κόπων τους! Τι ακριβώς πρέπει να κάνουν οι Περιστεριώτες; Να αποφύγουν την ήττα στη Νέα Ερυθραία το Σάββατο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προκειμένου να τερματίσουν έστω στην 12η θέση, που σχεδόν σίγουρα θα σημάνει παραμονή χωρίς να χρειαστούν αγώνες πλέι άουτ. Άλλωστε, όλα δείχνουν πως ένας εκ των Ηλυσιακού και ΑΟ Γλυφάδας (ή και οι δύο) θα αποφύγουν τον υποβιβασμό από τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, επομένως δείχνει να απομακρύνεται το χείριστο σενάριο του υποβιβασμού ακόμη και ομάδας που θα τερματίσει στην 12η θέση!

Σε αυτό το σημείο, κρίνεται απαραίτητο να σημειωθεί πως σε περίπτωση ήττας και επιτυχιών των ομάδων που ακολουθούν (Ηλιούπολη, Θρίαμβος Αθηνών, Ολυμπιακός Λιοσίων), ο Ήφαιστος θα περιοριστεί στην 13η θέση, αφού οι δύο ομάδες θα προσπεράσουν και οι 'ερυθρόλευκοι' θα υπερτερούν στην ισοβαθμία που θα διαμορφωθεί στη 12η θέση.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ήφαιστος βρίσκεται σε εξαίρετη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, σε συνάρτηση με την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου από πλευράς Πανερυθραϊκού, αυξάνουν τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα επισφραγιστεί η παρουσία του ιστορικού συλλόγου και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας των Αθηνών!