Τελευταία ενημέρωση 19:01, 18 Απρ 2024

Ο ορισμός της...αυτοκτονίας με Δόξα!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον ορισμό της απόλυτης ποδοσφαιρικής αυτοκτονίας βίωσε σήμερα η Κηπούπολη.

Ενώ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 και 3-1, εν τούτοις έχασε με 3-4 από τη Δόξα Βύρωνα στο γήπεδο της Χρυσούπολης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν  δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μάλιστα, με σουτ του δραστήριου  στο έκτο λεπτό. Οι παίκτες του Μανώλη Παπαδόπουλου έκαναν δύο τα τέρματα στο 34' με τον Φαρμάκη να χρίζεται σκόρερ με σουτ εντός περιοχής, μετά από κόρνερ.
Η Δόξα Βύρωνα έδειξε αντίδραση και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου πέτυχε ένα κρίσιμο τέρμα με τον Κίλια να μειώνει σε 2-1, εκτελώντας εύστοχα το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του. Μετά την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 58' και στο αμέσως επόμενο λεπτό είδαν τον Σιδέρη να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό τέρμα, φέρνοντας ξανά τη διαφορά στα δύο τέρματα υπέρ των γηπεδούχων.
Η Δόξα όμως αντέδρασε και ανέτρεψε το ματς. Στο 64', ο φορμαρισμένος Ζευκιλής έκανε το 3-2, ενώ στο 65', ο Νικόλας έφερε το ματς στα ίσα. Η ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ολοκληρώθηκε στο 92', όταν το απευθείας συρτό φάουλ του Νικόλα κατέληξε στα δίχτυα του Κορμπάκη που φέρει ευθύνη.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Σούμπας (56' Σταματογιαννόπουλος), Μωραϊτης,Φαρμάκης (80' Τζαβάρας), Βασιλάρης, Σιδέρης, Βαφειάδης (51' Κοντούλης), Λαγός, Μάκρας, Σοφός (46' Κωνσταντινίδης).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μεϊμάρογλου, Κίλιας, Κορδογιάννης (70' Βουτάς), Σκούρας, Κοσσυββάκης, Χαλβατζής, Κοτσαυτίκης, Φυρίγος (46' Νικόλα), Ταμπουράκης (80' Μίζιος), Ζευκιλής (85' Τσάκαλος), Αγκελακόπουλος

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2020 20:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παραμένει στο «μηδέν»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας