Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεσιτάλ ευκαιριών χωρίς γκολ ο ΑτρόμητοςΚ19 στο Ηράκλειο (0-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος Κ19 τα έκανε όλα σήμερα στο Βαρδινογιάννειο προπονητικό κέντρο στο Ηράκλειο αλλά για ένα πράγμα δεν είχε τη λύση: Έχασε ένα τσουβάλι γκολ γιατί δεν μπόρεσε να βρει έναν άνθρωπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και μοιραία έμεινε στο 0-0 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να κυριαρχήσει όπως στην επανάληψη που ήταν ισοπεδωτικός έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Δαλαμήτρα και Πομώνη.

Το κρεσέντο των χαμένων ευκαιριών ξεκίνησε στο 47' με τον Ανθουλάκη, συνεχίστηκε στο 55 με τον Πομώνη, στο 58' με τον Τσαίνη (δοκάρι), πάλι με τον Ανθουλάκη στο 64' που έχασε μάλιστα και πέναλτι στο 68'.

Ακολούθησε η... άχαστη ευκαιρία από τον Δαλαμήτρα στο 75' από τα δύο μέτρα και τρεις επίσης μεγάλες φάσεις στο 82' με τον Παροτσίδη, στο  85' με τον Ανθουλάκη που δεν τον ήθελε και τον Μακρυγιαννάκη.

Κι επειδή ο νόμος του ποδοσφαίρου τις περισσότερες φορές τιμωρεί, τουλάχιστον ο Ατρόμητος δεν τιμωρήθηκε καθώς στο 80' ο Σάλτας απέκρουσε πέναλτι.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης ξεκίνησε με τους Σάλτα, Πομώνη, Τρόκα, Τσαίνη, Γκαμάνη, Γούλα, Οικονόμου, Μουντέ, Δαλαμήτρα, Ανθουλάκη, Μπουρνέλη. Έπαιξαν και οι Λάγγας, Πάζα, Παροτσίδης, Μακρυγιαννάκης, Καραμάνης.

ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σηφάκης, Σημαιάκης, Αυγουστάκης (70′ Γωνιωτάκης), Παπαδάκης, Χνάρης (45′ Σαβουϊδάκης), Βασιλάκης (70′ Μπέκου), Γαιτάνης, Σκέντζος (70′ Μπερικάκης), Φωτιάδης (45′ Μπέρκης), Νοικοκυράκης.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2020 17:19