Τελευταία ενημέρωση 17:51, 28 Νοε 2020

Ο Ατρόμητος μπήκε και στην Σύρο με την Ελλάς!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος έβαλε το αστέρι και στη Σύρο μέσα από την τοπική ομάδα Ελλάς που εντάχθηκε και επίσημα στο δίκτυο σχολών.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας από την κυκλαδίτικη ομάδα έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε στον θερινό κινηματογράφο ΠΑΛΛΑΣ η παρουσίαση της συνεργασίας των ακαδημιών του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου με τον Ατρόμητο. Παρουσία διοίκησης, προπονητικού επιτελείου, αθλητών και γονέων, η Ελλάς επισημοποίησε την συνεργασία της με τον Ατρόμητο. Από πλευράς Ατρομήτου, το παρών έδωσε ο Υπεύθυνος του δικτύου σχολών κ. Απόστολος Αποστόλου με τον Δημοσιογράφο του Ατρομήτου κ. Παύλο Κατώνη.

Ο κ. Αποστόλου παρουσίασε το πλάνο με το οποίο δουλεύουν οι ακαδημίες του Ατρομήτου από το 2015 μέχρι σήμερα, με την ευχή όλων να αναπτυχθεί μια μεγάλη συνεργασία.
Στην παρουσίαση, το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λεονταρίτης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αλίκη Λεονταρίτη, ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στον τομέα του αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η συνεργασία με την διατροφολόγο κ. Ευστρατία κοντορουχά και την σχολική ψυχολόγο κ. Κυριακή Αλμπανίδου.
Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς ευχαριστεί θερμά τους κους. Αποστόλου και Κατώνη και την ΠΑΕ Ατρόμητος για την ένταξη των ακαδημιών μας στο δίκτυο σχολών της ομάδας. Ένας μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Diodos Syros (Συστήματα συναγερμού και ηχητικές καλύψεις».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 19:06
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας