Τελευταία ενημέρωση 08:58, 23 Οκτ 2020

Έξι περιστεριώτικες ομάδες...αρνήθηκαν την επιχορήγηση!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Έξι από τα 14 ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης μεταξύ των οποίων ο Άγιος Ιερόθεος που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική  δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΓΓΑ και  δεν υπέβαλαν δικαιολογητικά για για να εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων να πάρουν την «Ειδική Αθλητική Αναγνώριση» να μοιραστούν τα 12 εκάτ. ευρώ που έχουν ανακοινωθεί ως επιχορήγηση και τυχόν άλλα ωφελήματα που θα υπάρξουν. Πρόκειται αναλυτικά τις τις εξής ομάδες: Άγιος Ιερόθεος, ΑΟ Περιστερίου, Ανθούπολη, Ηρακλής, Ιπποκράτης, Χρυσούπολη.

Αντίθετα οι ομάδες που ανταποκρίθηκαν και θα πάρουν επιχορήγηση είναι οι: Κηπούπολη, Θύελλα, Γαλαξίας, Ήφαιστος, ΑΕ Περιστερίου, Άμιλλα, Φοίνικας και Πράσινα Πουλιά.

Συνολικά μόνο 804 σωματεία του ποδοσφαίρου, από τα 2.599 της δύναμης της ΕΠΟ, έδειξαν ενδιαφέρον για να υπαχθούν στο «Μητρώο». Δηλαδή λιγότερο από το 1/3 των σωματείων.Οι λόγοι είναι πολλοί. Αφενός η δυσκολία συγκέντρωσης των απαιτούμενων εγγράφων. Αφετέρου ότι η ΕΠΟ εξαιρέθηκε από τις προβλέψεις του νόμου και διατηρεί την αυτονομία ως προς τον τρόπο τέλεσης των εκλογών για την ανάδειξη διοίκησης.Ωστόσο ενδεχομένως να προκύψει θέμα με τις εκλογές των Ενώσεων στις οποίες συμμετέχουν τα πρωτοβάθμια σωματεία.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2020 15:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα αποτελέσματα της ΕΠΣΑ »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Τα κορίτσια έκαναν το «2 στα 2»

22 Οκτ 2020 ΓΣ Περιστερίου

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣΑ!

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣΑ!

22 Οκτ 2020 Ποδόσφαιρο

Απάντησε σε Αθηναϊκό!

Απάντησε σε Αθηναϊκό!

22 Οκτ 2020 Κηπούπολη

Fentagin:«Όλοι μαζί ή κανένας»!
Βλέπει Ατρόμητο από το 1957!

Βλέπει Ατρόμητο από το 1957!

21 Οκτ 2020 Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας