Τελευταία ενημέρωση 13:19, 25 Απρ 2024

Παναγιωτόπουλος:«Να στηρίξουμε την πυγμαχία»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Περιστερίου πάντα  στο πλευρό του Περιστεριώτη Ολυμπιονίκη του Γιώργο Στεφανόπουλος, εκπροσωπούμενος από το δημοτικό σύμβουλο και παλιό πυγμάχο Τάκη Παναγιωτόπουλο, απηύθυνε πρόσκληση στον κόσμο για το Σάββατο 25/4 και για το PRO BOXING CHALLENGE.

Ο Τάκης Παναγιωτόπουλος καλεί τους φίλους της πυγμαχίας να στηρίξουν την προσπάθεια του Γιώργου Στεφανόπουλου καθώς τέτοιοι αγώνες δεν έχουν ξαναγίνει στη χώρα μας κι επιπλέον όσοι βρεθούν κοντά στους πυγμάχους θα απολαύσουν όμορφο θέαμα από επαγγελματίες του σπορ.

Ανακοίνωση εξέδωσε όμως και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών μέλος του οποίου είναι ο Γιώργος Στεφανόπουλος:«Το Σάββατο στις 25 Απριλίου, αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας PRO BOXING CHALLENGE “THE EVENT”, στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι. Διοργανωτής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας είναι ο Ολυμπιονίκης Πυγμαχίας και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Γιώργος Στεφανόπουλος, του οποίου το όνομα φέρει το Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας, τιμής ένεκεν. Όσοι πιστοί των δυναμικών αθλημάτων προσέλθετε» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 12:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Έχουμε δυνατά χαρτιά στα χέρια μας» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας