Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δοκιμές (και) στο Γυναικείο τμήμα ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχολή γυναικείου ποδοσφαίρου χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τις αθλήτριες δημιουργεί ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος που παράλληλα «τρέχει» τον προγραμματισμό της Γυναικείας Ομάδας κάνοντας και δοκιμές, όπως και στα αντρικά τμήματα, εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΠΣ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής: «Ο Ατρόμητος Αθηνών είναι ένας, ισχυρός κι αδιαίρετος. Ομάδα θρύλος για όσους τον αγαπούν. Καθαρός τίτλος και λαμπερό όνομα στη μαρκίζα του ελληνικού ποδοσφαίρου κι εμείς, που τον υπηρετούμε, σεβόμαστε το αστέρι του, ξέρουμε να τον υπερασπιζόμαστε. Από φέτος μπαίνουμε δυναμικά στο γήπεδο των γυναικών.

Δημιουργούμε σχολή ποδοσφαίρου σε ευρωπαϊκά πρότυπα, που θα αποτελέσει μοντέλο στην επικράτεια. Χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση για τις αθλήτριες. Με σεβασμό στην ιστορία του Ατρόμητου και την προσωπικότητα των αθλητριών, σε συνεργασία με τους γονείς των κοριτσιών. Θέτουμε στόχους, ετοιμαζόμαστε να χαρούμε γκολ. Δοκιμάζουμε καθημερινά νέες παίκτριες, ενισχύουμε δυναμικά τα γυναικεία τμήματά μας.Ο χρόνος είναι μαζί μας. Θα πετύχουμε. Διαθέτουμε τη γνώση, τη διάθεση και την εμπειρία για να τα καταφέρουμε».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972 848 000 – 6934 291 045