Τελευταία ενημέρωση 17:37, 18 Σεπ 2020
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πιο δυνατό φιλικό ως τώρα στην προετοιμασία δίνει το απόγευμα του Σαββάτου (12/9, 18:00) το Περιστέρι κόντρα στην ΑΕΚ στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα το Λαύριο και τον Ηρακλή και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αποτελεί το πιο δυνατό τεστ, που θα επιτρέψει στο Νίκο Παπανικολόπουλο και τους συνεργάτες του να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών.

«Παίζουμε ένα παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ. Στόχος μας είναι η διόρθωση των λαθών σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό που παίξαμε με τον Ηρακλή», ανέφερε ο Κώστας Παπαμάρκος, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου και πρόσθεσε:

«Είναι το τρίτο φιλικό για μας και θέλουμε να αυξήσουμε το ποσοστό των αυτοματισμών μας σε άμυνα και επίθεση. Η εβδομάδα που κλείνει είναι η πιο δύσκολη για τα παιδιά όσον αφορά την κόπωση, αλλά παιχνίδια αυτού του τύπου μας δίνουν την δυνατότητα να διαπιστώσουμε το πού βρισκόμαστε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο Ρίο για τρία φιλικά »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας