Τελευταία ενημέρωση 21:56, 23 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το μπάσκετ είναι πάλι εδώ, το Περιστέρι μπαίνει στις μάχες σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι φίλοι της ομάδας μπορούν να είναι δίπλα της, εξασφαλίζοντας θέση στους αγώνες, ακόμα κι αν υπάρχει όριο στον αριθμό των θεατών.

Το Περιστέρι έχει ακόμη υψηλότερες φιλοδοξίες για τη σεζόν 2020-21, σε Basket League, Κύπελλο Ελλάδος και Basketball Champions League, και προσκαλεί τους φίλους του να στηρίξουν την ομάδα και να πάρουν θέση στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», να γίνουν μέρος μιας συναρπαστικής αγωνιστικής χρονιάς, αγοράζοντας Κάρτες Στήριξης / Διαρκείας, που διατίθενται από σήμερα.

Οι Κάρτες Στήριξης - Διαρκείας ισχύουν για όλα τα φιλικά και επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στις ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμα και αν οι αγώνες ξεκινήσουν με 30 ή 40% πληρότητα στις εξέδρες, οι κάτοχοι Καρτών Στήριξης / Διαρκείας έχουν προτεραιότητα, άρα εξασφαλίζουν θέση στο γήπεδο.

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις Κάρτες Στήριξης / Διαρκείας του Περιστερίου για τη σεζόν 2020-21 εδώ.

Το ποσοστό ανανέωσης των Καρτών Διαρκείας φθάνει ήδη στο 95%, παρά την πανδημία, την οικονομική κρίση, ακόμα και τους πιθανούς περιορισμούς στην προσέλευση θεατών. Αυτή η στήριξη είναι πολύτιμη γιατί δείχνει ότι ο κόσμος του Περιστερίου αισθάνεται και είναι ένα με το Σύλλογο, αγαπάει το μπάσκετ, νιώθει ότι η ομάδα του τον εκπροσωπεί επάξια και θέλει να είναι παρών στους αγώνες.

Για να αποκτήσετε ηλεκτρονικά Κάρτα Στήριξης - Διαρκείας μπείτε τώρα εδώ. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, Public ή τα γραφεία της ΚΑΕ στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (2105760056).


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Crash test αύριο με την ΑΕΚ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας