Τελευταία ενημέρωση 13:59, 24 Απρ 2024

Έχασε ευκαιρίες έχασε και την πρόκριση από Άφοβο!

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απρόσμενος αποκλεισμός για τον Γαλαξία που ηττήθηκε με 1-0 από τον Άφοβο Σεπολίν  και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κύπελλο της ΕΠΣΑ.

 Μία ήττα που προήλθε από το γκολ που δέχτηκε στην πρώτη φάση του αγώνα στο 11΄ λεπτό από τον Xhaxho Andrea ο οποίος εκμεταλεύτηκε την κάθετη πάσα του Φίλη Α. και με συρτό σουτ έγραψε το 1 -0 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο 12΄ λεπτό με τον Yzi Aλέξανδρο όταν στο σουτ του βρίσκει σε ετοιμότητα τον Παπαδιώτη Δ. που τον σταματάει αποτελεσματικά.

Στο 19΄ λεπτό ατομική ενέργεια και σουτ του Κανδυλιώτη αποκρούει ο Φάνος Α. Στο 22΄ λεπτό ο Χαλκιόπουλος Μ. από πλεονεκτική θέση και μέσα από την περιοχή χάνει μοναδική ευκαιρία.  Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί και δάφνες ποιότητας λόγω ότι είχε ελάχιστες φάσεις προς τις δύο εστίες.

Από εκεί και μετά στο 2ο ημίχρονο αρχίζει ένα " κρεσέντο " χαμένων ευκαιριών για τον Α.Ο. Γαλαξία όπου και κυριάρχησε στο γήπεδο. Η μεγαλύτερη από όλες ήταν στα πρώτα δευτερόλεπτα του 2ου ημιχρόνου με το ευθύβολο σουτ του Ιακωβάκη Β. που βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι. Στον επόμενο λεπτό από αριστερά βγαίνει μόνος του ο Eric N. αλλά και πάλι το σουτ του δεν έχει την κατάληξη προς τα δίχτυα. Στο 55΄ λεπτό μια ακόμη καλή στιγμή με τον Παπαχρήστου Β. όπου το σουτ φεύγει ελάχιστα αουτ. Στο 61΄ σουτ από τον Πατσέλη Π. και απόκρουση με δυσκολία για τον Φάνο Α.

Στο 72΄ πάλι ο Πατσέλης χάνει την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα στην παράταση. ΑΦΟΒΟΣ Φάνος Α, Δρένης Μ, Γαβριηλίδης Σ, Ξυνός Λ, Τζίλιος Δ, Yzi Α, Φίλης Δ, Λεβαντούρης Γ, Xhaxho A, Γεωργαντής Α, Καρτσωνάκης Ν. Αγωνίσθηκαν επίσης και οι: Κυμέρης, Α, Δρένης Α, Αγγεκής Σ, Τσίτσης Ε. Προπονητής Φίλης Χ.

Α.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ Παπαδιώτης Δ, Κουτσονικολής Σ, Κανδυλιώτης Γ, Μαστρογιάννης Κ, Νικολάου Θ, Πιτταράς Τ, Χαλκιόπουλος Μ, Κατσουγιάννης Γ, Χαντζάκος Ν, Παπαχρήστου Ε, Καρβούνας Χ. Αγωνίσθηκαν επίσης και οι: Kaso I, Ιακωβάκης Β, Eric B, Πατσέλης Π, Φιλιππάκης Π.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεν πήρε κάτι στη Καισαριανή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας