Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin: «Όνειρο μας ένα γήπεδο που θα ταιριάζει στον χαρακτήρα του Ατρόμητου»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Για το  όνειρο τους για ένα νέο ανακαινισμένο γήπεδο  που αποτελεί διαχρονικά όνειρο όλων των φιλάθλων του Ατρόμητου κάνουν αναφορά σε μια μακροσκελή και δυναμική ανακοίνωση οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin η οποία έχει ως εξής:
 
«Το δημοτικό στάδιο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ή καλύτερα το στάδιο "ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΦΟΣ" είναι ίσως το πιο παλιό γήπεδο από τις ομάδες που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φτιάχτηκε το 1947 και τα τελευταία 15 χρόνια έγιναν κάποιες αλλαγές -οι ελάχιστες- προκειμένου να μπορεί η ομάδα μας να παίζει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στον τόπο της. Η αγάπη και τα συναισθήματά μας για αυτό το γήπεδο είναι δεδομένα αφού σε αυτό έχουμε μεγαλώσει και εμείς ως οπαδοί αλλά και η ομάδα. Παρόλα αυτά όμως το γήπεδο μας έχει “γεράσει”...
Το όνειρο πολλών είναι να ανακαινιστεί πλήρως, με εξέδρες κοντά στον αγωνιστικό χώρο, σκέπαστρα, πέταλο οργανωμένων και σύγχρονες υποδομές που θα προσελκύσουν κόσμο. Ένα γήπεδο που επιτέλους θα ταιριάζει στον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα της ομάδας και δεν θα εξυπηρετεί τις ανάγκες άλλων αθλημάτων και συλλόγων. Παρά το γεγονός ότι πολλοί λένε πως η πόλη εξελίσσεται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, παρόλο που η ομάδα εκπροσωπεί την πόλη σχεδόν κάθε χρόνο σε Ευρωπαϊκούς αγώνες και οι δράσεις μαζι με την κουλτούρα του συνδέσμου προσελκύουν σε πολλά παιχνίδια φιλάθλους και οπαδούς από όλη την Ευρώπη, το γήπεδο είναι ίσως το μόνο για το οποίο δεν μπορούμε να περηφανευόμαστε.
Πριν τις τελευταίες εκλογές ο χρυσοποίκιλτος Πατούλης, εκμεταλλευόμενος διασυνδέσεις που είχε με ανθρώπους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, εξήγγειλε ότι ως περιφερειαρχης θα ασχοληθεί με το γήπεδο μας. Το τρικ όλων των υποψηφίων άλλωστε είναι να πετάνε κάτι που θα "τσιγκλίσει" το ενδιαφέρον του κόσμου και μετά το ανασκευάζουν ή το "ξεχνάνε".
Προφανώς ο Πατούλης έχοντας μιλήσει και με τον σίγουρα εκλεγμένο Παχατουριδη, γνώριζε για τα του γηπέδου, όπως γνώριζε και το πώς να εξασφαλίσουν κάποια χρήματα για το θέμα (μην ξεχνάτε πόσα εκατομμύρια βάζει η περιφέρεια για το γηπεδικό θέμα της νέας Φιλαδέλφειας).
Εδώ βέβαια να συμπληρώσουμε ότι και ο πολλές φορές ευρισκόμενος σε προεκλογικές εκδηλώσεις του Πατούλη και του Παχατουρίδη υπουργός εσωτερικών Θεωδορικάκος είχε επίσης δώσει τις ευλογίες του.
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ? Να είναι καλά ο “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”....
Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα που επιδοτεί όλους τους δήμους της χώρας για βελτιωτικά έργα, φυσικά και δεν θα έλειπε από τον τέταρτο Δήμο της Ελλάδας...(στο λινκ παρουσιάζονται όλα τα ποσά αναλυτικά ανά νομό και δήμο https://www.peristerinews.gr/wp-content/uploads/2019/04/filodimosii.pdf )
Έτσι λοιπόν όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι, όταν ήρθε η ώρα, έβγαλαν από το σακούλι του Φιλοδημου μερικά ψίχουλα και για το γήπεδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για κάποιες "βελτιωτικες παρεμβάσεις". Ο Πατούλης σήμερα θα γυρνάει και θα λέει ότι βοήθησε, ο Παχατουρίδης θα λέει ότι ο μπλε τάπητας ταιριάζει στην ομάδα και ότι είναι ο πιο σύγχρονος που υπάρχει για τα παιδιά του στίβου του Περιστερίου και ο Θεοδωρικακος θα ξαναέρθει στις επόμενες εκλογές ως μεσσίας...
Το πρόβλημα όμως είναι ότι ουσιαστικά δεν έκαναν τίποτα για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ (η ΠΑΕ φέρει επίσης ευθύνη για την μη διεκδίκηση αυτών που χρειάζεται η ομάδα και ο κόσμος της). Ο Παχατουριδης βέβαια, έχοντας φτιάξει τόσα χρόνια το προφίλ του “ρομπέν των δασών” και γνωρίζοντας πότε και πώς θα εμφανιστεί στο προσκήνιο για μια φορά ακόμα -εκμεταλλευόμενος την αγάπη του κόσμου για την ομάδα- αν του αποδοθεί ποτέ το ερώτημα για το γήπεδο, θα ξέρει να νίψει τας χείρας του. Θα μιλήσει για έλλειψη χώρων, πόρων και όπως πάντα για μη σύμπνοια όλων των πλευρών.
Βρισκόμενοι όμως στην εποχή του ίντερνετ δεν είναι δύσκολο να συλλέξουμε πληροφορίες. Έτσι με λίγη αναζήτηση βλέπεις ότι σε όλη την Ελλάδα γίνονται έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα που εντάσσονται στο πρόγραμμα "Φιλόδημος 2". Χαρακτηριστικές είναι δύο ευχαριστήριες ανακοινώσεις των παε Πανιώνιος
(https://epikaira.wordpress.com/2019/05/06/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CF%83%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89-2/?fbclid=IwAR3GHbH0DBytSAS3Rmvs57ksERFW3Eny4U9qgxJWJvvvZMozFo7OloPq_4o ) και Διαγόρας Ρόδου (https://www.onsports.gr/podosfairo/football-league/story/672117/diagoras-to-eyxaristo-sto-dimo-gia-to-gipediko?fbclid=IwAR3KiyPJjkTVJOc3wK8zhRPlqlr4RkCSnjPmOjLS3ntKCdoTecdbuomM60o ) που πήραν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την ανάπλαση των γηπέδων τους. Όμως ο “δήμαρχος της καρδιάς μας” τι κάνει για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ?? Ουσιαστικά και όπως πάντα τίποτα. Αφού "πέταξε" από πάνω του τη συντήρηση δύο πολύ δύσκολων εγκαταστάσεων (γήπεδο και προπονητικό) χαρίζοντας τα στον μοναδικό δικαιωματικά δικαιούχο, λανσάρει ότι στηρίζει την ομάδα.
Πώς συνεχίζει να το κάνει αυτό??? Απλά από τα 994 χιλιάδες ευρώ που πήρε σαν δήμος ξοδεύει ελάχιστα για να φτιάξει τον στίβο που θα εξυπηρετήσει άλλα αθλήματα και άλλους συλλόγους.
Βέβαια τον έκανε μπλε και θα τρέξει να πει πως όλα γίνονται για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, παρά το ότι κάποιοι κοντινοί του -για να τα λέμε και όλα- συνεχώς πιπιλίζουν την ίδια καραμέλα, λέγοντας ότι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι ανώνυμη εταιρεία και πως δεν χρειάζεται καμία δημοτική στήριξη.
Οι φύλακες έχουν γνώση και δεν μπορείτε να τους παραμυθιάσετε πια. Ο κόσμος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ γνωρίζει ξεκάθαρα πλέον τα πάντα, με ονόματα και αριθμούς. Για εμάς δεν είστε απλά ανεπιθύμητοι σαν δημοτική αρχή, αλλά πολύ περισσότερο είστε απέναντι μας».