Τελευταία ενημέρωση 08:29, 23 Οκτ 2020

Έζησε σεμνά, έφυγε το ίδιο σεμνά!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε μια σεμνή τελετή, όπως σεμνά έζησε και με πολλές ηχηρές απουσίες ο μεγάλος Γιάννης Πουλόπουλος ανέβηκε σήμερα στο «πάλκο του Παραδείσου» αλλά θα μείνει για πάντα αθάνατος με τα αξεπέραστα τραγούδια του που θα μας συντροφεύουν γενιές και γενιές Ελλήνων.

ΤΟΥ Π.ΚΑΤΩΝΗ

Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο «Αττικόν». Τι  τραγική σύμπτωση! Έφυγε στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης που μεγάλωσε το Περιστέρι. Εκεί τον μετέφεραν όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ και άλλα νοσοκομεία εφημέρευαν εκείνη την ημέρα.

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσε ο Ατρόμητος στον οποίο ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε αγωνιστεί ως έφηβος στη δεκαετία του '50.

Πολλές ήταν οι παρουσίες αλλά και πολλές οι ηχηρές παρουσίες. Απουσίασαν όλα τα «βαριά» ονόματα του ελληνικού τραγουδιού καθώς και συνθέτες που συνεργάστηκε μαζί τους, ίσως λόγω κορονοϊου και μεγάλης ηλικίας. Απουσίασε όμως και η Πολιτεία, κανείς δεν την εκπροσώπησε και κυρίως η Υπουργός Πολιτισμού ως όφειλε απέναντι σε ένα μεγάλο καλλιτέχνη.

Την παράσταση έκλεψε πάντως η 96χρονη Καίτη Γκρέι στο κοιμητήριο της Κηφισιάς ενώ παραβρέθηκαν οι Αντύπας, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Δημητράς, Γιάννης Γλέζος, Πασχάλης, Λουκίλα Κάρερ ( η σύζυγος του Πλέσσα), Ελένη Ροδά, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, Ματούλα, Όμηρος Ευστρατιάδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 21:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μ.Βαρβιτσιώτης: «Η Βουλή να πει ένα βροντερό ναι» »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Τα κορίτσια έκαναν το «2 στα 2»

22 Οκτ 2020 ΓΣ Περιστερίου

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣΑ!

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣΑ!

22 Οκτ 2020 Ποδόσφαιρο

Απάντησε σε Αθηναϊκό!

Απάντησε σε Αθηναϊκό!

22 Οκτ 2020 Κηπούπολη

Fentagin:«Όλοι μαζί ή κανένας»!
Βλέπει Ατρόμητο από το 1957!

Βλέπει Ατρόμητο από το 1957!

21 Οκτ 2020 Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας