Τελευταία ενημέρωση 06:48, 25 Απρ 2024

Ο Ατρόμητος Κ14 σήκωσε κούπα στο «Σάκης Κουβάς»

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 18/4/2015 το τριήμερο Τουρνουά Υποδομών Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων με την επωνυμία «ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΣ – ΜΕΓΑΡΑ 2015». Το τουρνουά διοργάνωσε η ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Μεγάρων και συμμετείχαν οι ακαδημίες των ομάδων του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου Αθηνών, του Ακράτητου Αθηνών, του Α.Ο. Τσιλιβή Ζακύνθου, της Αθλούπολης Κορίνθου και φυσικά του διοργανωτή Ευκλείδη.

Για την κατηγορία JUNIOR (γεννηθέντες 2004-2005) στον πρώτο ημιτελικό:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1
Για τον Παναθηναϊκό σκόραραν οι Άνθης-Αγγελής και για τον Ατρόμητο ο Μητρόπουλος.

Για την κατηγορία του ΠΑΙΔΙΚΟΥ (γεννηθέντες 2000-2001)

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ:
Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1
Για τον Ευκλείδη το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Βασίλης Γιουρούκος ενώ το προβάδισμα για τον Ατρόμητο είχε δώσει ο Κώστας Δρομούσης.
Το παιχνίδι κρίθηκε μετά από τη διαδικασία των πέναλτι με 1-3 υπέρ του Ατρομήτου ο οποίος έτσι προκρίθηκε στον τελικό. Για την αθηναϊκή ομάδα 3 πέναλτι έπιασε ο γκολκίπερ Γκρέγκορι.
ΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1
Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Τζαβιδάς και για τον Ατρόμητο ο Χαλιμούρδας.

Ο τελικός των παίδων κυριολεκτικά κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, διότι μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ. Τα παιδιά του Δημήτρη Χιώτη όμως δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και τελικά δικαιώθηκαν αφού ο Χαλιμούρδας ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του τελικού. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Εκεί και πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο γκολκίπερ του Ατρομήτου Γκρέγκορι ο οποίος απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι και χάρισε το κύπελλο στην ομάδα του (με 4-5) μέσα έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μετά την λήξη και του τελευταίου αγώνα οι ομάδες παρατάχθηκαν προκειμένου να γίνουν οι απονομές των επάθλων τους και των μεταλλίων.
Εκτός από τις πρωταθλήτριες ομάδες του Παναθηναϊκού για την κατηγορία Junior και του Ατρόμητου Αθηνών για την κατηγορία Παίδων, απονεμήθηκαν και οι ειδικές διακρίσεις του τουρνουά.

• Καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά  αναδείχθηκε ο ΜΙΛΕ ΓΚΡΕΚΟΡΙ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κούπα και ο Ατρόμητος Κ12 στο «Κιβωτός»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας