Τελευταία ενημέρωση 10:06, 24 Απρ 2024

«Φωνάζει» για το ντέρμπι των «Αγίων»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο γήπεδο της Χωράφας ο Άγιος Ιερόθεος υποδέχτηκε την Αγία Παρασκευή αλλά ηττήθηκε 2-0 πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Η ομάδα της πόλης μας δεν κατάφερε να συνδυάσει έτσι με νίκη τα 60α της γενέθλια ενώ η αναμέτρηση με την Σάντα ήταν η τελευταία για την φετινή σεζόν αφού το επόμενο Σαββατοκύριακο οι κίτρινοι δεν έχουν υποχρεώσεις λόγω της αποχώρησης του Ακάδημου από το πρωτάθλημα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού μπήκε κάπως νωθρά στο παιχνίδι και στο 14' ο Βουλωμένος αξιοποίησε με σουτ την σέντρα του Αλευρή για το 1-0. Στο 26' το κακό διώξιμο του Γιάννη Κωνσταντίνου παραλίγο να φέρει την ισοφάριση αλλά δύο λεπτά αργότερα η κατάσταση έγινε δύσκολη για τους γηπεδούχους. Στο 28' ο Βαγγέλης έκανε λάθος εκτίμηση, ο Βιλαντώνης έκλεψε και ανατράπηκε από τον στόπερ του ''Άγιου'' λίγο πριν πατήσει περιοχή με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη του Περράκη. Στο 39' ήρθε το 2-0 από τον Βουλωμένο που σούταρε εκτός περιοχής έπειτα από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Βιλαντώνη. 

Στο δεύτερο μέρος ο Ισίδωρος Σταυριανός πραγματοποίησε όλες του τις αλλαγές με το σφύριγμα της επανάληψης περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Κουμπούλη, Μπερτσιά και Νιζάμη. Η κατάσταση δεν άλλαξε παρά την πίεση των κιτρινόμαυρων, ο ρυθμός ήταν κακός και μοιραία ήρθε η ήττα. Έτσι συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού με τον Ακάδημο, ο Άγιος Ιερόθεος ολοκλήρωσε την σεζόν πέμπτος με 57 βαθμούς και απολογισμό 16 νίκες-6 ισοπαλίες-7 ήττες. 

                                                              Φωνάζουν στον ''Άγιο''. 

Η διαιτησία των Περράκη, Μπαμπά και Δεληθοδωρή άφησε τρομερά παραπονεμένους τους γηπεδούχους. Αρχικά θεωρούν υπερβολική την κόκκινη κάρτα στον Βαγγέλη στο 28' ενώ φωνάζουν για δύο πέναλτι στον Πανούση. Στο 37' ο νεαρός επιθετικός πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Σταματέα, ενώ στο 49' ο ίδιος παίκτης ανατρέπεται από τον Κουστουμπέκη. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα στο 49' αλλά έμεινε ασυγκίνητος και έδειξε κίτρινη κάρτα στον Άγγελο Πανούση για θέατρο προς έκπληξη των κιτρινόμαυρων.

Άγ.Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Μυλωνάς, Κόρδας (46' Κουμπούλης), Κολλιάκος (46' Νιζάμης), Βατίστας, Βαγγέλης, Χατζηπαναγιώτης, Γεωργίου, Μπιρμπίλι, Κρεμμύδας (46' Μπερτσιάς), Κακλαμάνος, Πανούσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Απρίλιος 2015 16:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο τραπέζι των συζητήσεων με Σταυριανό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας