Τελευταία ενημέρωση 13:55, 19 Απρ 2024

Αθηναίου: «Να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του κόουτς»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O ΓΣ Περιστερίου από το απόγευμα της Τρίτης (18/8) μπήκε στο γήπεδο, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά, που είναι ιδιαίτερη, λόγω του κορωνοϊού, αλλά και του μεγάλου βαθμού δυσκολίας του Basketball Champions League. Μιας διοργάνωσης που έχει ισχυροποιηθεί πολύ και ανεβάζει το επίπεδο των αναμετρήσεων.

«Είναι μια περίεργη χρονιά η φετινή, καθώς από πέρυσι στις σκέψεις όλων κυρίαρχο ρόλο παίζει η πανδημία του κορωνοϊού. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, δεν το έχουμε ξαναζήσει, είναι μια πανδημία και προσπαθούμε να δούμε όλοι πως θα την αντιμετωπίσουμε, προκειμένου να είμαστε πιο ασφαλείς και πιο σίγουροι γι’ αυτά που κάνουμε», δήλωσε ο Γιάννης Αθηναίου, ένας έμπειρος και ποιοτικός γκαρντ που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι, για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

«Ξεκινήσαμε μια καινούργια προσπάθεια, θεωρώ θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά απ’ όλες τις απόψεις, καθώς όπως έχω πει θα προχωράμε με βάση την εξέλιξη της πανδημίας, μη γνωρίζοντας που θα καταλήξει όλο αυτό και έτσι και εμείς θα προσπαθούμε να γινόμαστε μέρα με την μέρα όσο καλύτεροι γίνεται για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Basketball Champions League», υπογράμμισε.

Ο Γιάννης Αθηναίου θεωρεί την κατανόηση της φιλοσοφίας του προπονητή Νίκου Παπανικολόπουλου, το πιο σημαντικό πράγμα.

«Για την φετινή χρονιά είμαι πολύ αισιόδοξος, καθώς λίγο πολύ γνωρίζω όλα τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα, υπάρχει μεγάλη εμπειρία και ταλέντο. Σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στην προπόνηση, αλλά και στα παιχνίδια», εξηγεί ο διεθνής γκαρντ των «κυανοκιτρίνων» και προσθέτει:

«Το Basketball Champions League έχει δυναμώσει πολύ. Είμαστε σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο. Οι ομάδες του ομίλου που θα αγωνιστούμε είναι πολύ δυνατές, αλλά και συνολικά η διοργάνωση έχει ανεβάσει το επίπεδο της. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε γερές βάσεις από τώρα, να κατανοήσουμε όλοι την φιλοσοφία του κόουτς και να είμαστε στην ίδια σελίδα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην αρχή των διοργανώσεων, καθώς κάθε τι θα μετράει στην συνέχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σαλούστρος: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας