Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύκλος επαφών του Μ.Βαρβιτσιώτη με ευρωπαίους ομολόγους!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ομολόγους του υπουργούς Ευρωπαϊκών Υποθέσεων πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης σήμερα Πέμπτη 13.08.2020  ενόψει της προετοιμασίας της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία θα συμμετάσχει μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών Ν. Δένδια.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ομολόγους του για τις τρέχουσες εξελίξεις και την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Αναπληρωτής Υπουργός διαβίβασε επίσης στους ευρωπαίους ομολόγους του το χθεσινό μήνυμα αποφασιστικότητας και σεβασμού της διεθνούς νομιμότητας του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι συνομιλητές μετέφεραν στον Υπουργό μηνύματα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και υποστήριξης.

Η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης από τη Βιέννη, αύριο Παρασκευή 14.08.2020. Η παρουσία των δυο ελλήνων υπουργών στη Βιέννη οφείλεται στην εκεί προγραμματισμένη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάϊκ Πομπέο.     

Δείτε εδώ το tweet