Τελευταία ενημέρωση 02:53, 19 Απρ 2024

Ν.Παντελίδης: «Πρώτα έγινα Ατρόμητος και μετά ποδοσφαιριστής του»

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ζουρίδη μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Ατρόμητου Νίκος Παντελίδης.

Το κείμενο έχει ως εξής:

Ο Νίκος Παντελίδης είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία του Ατρόμητου, γέννημα θρέμμα περιστεριώτης που ξεκίνησε από τους «μικρούς» του συλλόγου και στα 15,5 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα. Έχει 142 συμμετοχές και 42 γκολ, μάλιστα  σε μια σεζόν σημείωσε 23 τέρματα.  Ήταν ο παίκτης σπρίντερ με την ταχύτητα να αποτελεί το μεγάλο του πλεονέκτημα. Όταν ωρίμασε ως αθλητής ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Άρη αλλά την τελευταία στιγμή ο αείμνηστος παράγοντας Αλέκος Πουρής  του είπε ότι τηλεφώνησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για να πάει την ίδια μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει κι έτσι έγινε. Προσωπικά θυμάμαι σαν τώρα που ο τότε πρόεδρος Αντώνης Ξυπνητός μου έδειξε την επιταγή των 5.000.000 δραχμών που πήρε για τη μεταγραφή του Παντελίδη.

«Ομάδα της πόλης μας»

Ο Νίκος Παντελίδης μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Ατρόμητο: «Είναι η ομάδα της πόλης μας. Πρώτα έγινα Ατρόμητος και μετά ποδοσφαιριστής του. Τότε το πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο. Στη μνήμη μου έχει μείνει το 2-2 με την ΑΕΚ στο Περιστέρι και το μπαράζ με την Κόρινθο στα Μέγαρα. Νικήσαμε 2-1 και ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική. Έπαιζα ακραίος επιθετικός αλλά ο αείμνηστος Άγγελος Ράμφος με καθιέρωσε σέντερ φορ και του οφείλω πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί συνεργάστηκα με πολύ καλούς προπονητές όπως οι Κουκουβιτάκης, Σταματάκος, Βαρλάμος, Λινοξυλάκης και άλλοι. Για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟ θα πω ότι γνώρισα ένα τζέντλεμαν τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ενώ το ποδόσφαιρο με βοήθησε επαγγελματικά γιατί μπήκα στην Πυροσβεστική και συνταξιοδοτήθηκα. Έπαιξα ακόμη στη Δόξα Δράμας και στον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ επέστρεψα στον Ατρόμητο επί Ανδρέα Κουλόπουλου. Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο δεν ασχολήθηκα με προπονητική γιατί πίστευα δεν άξιζε τον κόπο, αφοσιώθηκα στη σύζυγό μου Μαίρη και την κόρη μου Μαριάννα». Και ο Παντελίδης κλείνοντας, μου είπε τα εξής:« Ο Ατρόμητος τώρα έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, υπάρχει νοικοκυριό σε όλους τους τομείς. Ο Γιώργος Σπανός δεν σκορπίζει τα χρήματα αλλά πάντα με λογική».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 16:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κ.Ιωάννου: «Έζησα ωραίες στιγμές στον Ατρόμητο» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας