Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ιστορία γράφει πάντα τους νικητές!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η βαριά φανέλα του ΓΣΠ έκανε τη διαφορά στον αποψινό τελικό του  Κυπέλλου ΕΣΚΑ που πραγματοποιήθηκε απόψε στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων αλλά με τους δικούς μας να κάνουν ξεκάθαρα τη διαφορά το Περιστέρι κατέκτησε τον τρόπαιο επικρατώντας με σκορ 74-66 του Πανερυθραϊκού!. Ίσως για όσους είναι λάτρεις του ένδοξου παρελθόντος το κύπελλο αυτό να «μην λέει πολλά» όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Για μια ομάδα που «χτίζεται» όμως από την αρχή και που πρέπει να βάλει γερές βάσεις στα θεμέλια της η κούπα αυτή μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Εξάλλου η ιστορία γράφει πάντα τους νικητές και εδώ που έφθασε η ομάδα ήταν αμαρτία να γράψει άλλο όνομα εκτός από τον ΓΣΠ.

Το παιχνίδι χάρισε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους περισσότερους από 1000 θεατές που το παρακολούθησαν, με τον Ρεκουνιώτη να αναδεικνύεται σε MVP του τελικού!

Στην πορεία του μέχρι το τρόπαιο, το Περιστέρι απέκλεισε διαδοχικά την Αγία Παρασκευή, τον Δούκα, τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Δάφνη Δαφνίου στα προημιτελικά και το Κορωπί στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Ο κόουτς του Περιστερίου, Κώστας Παπαμάρκος, οδήγησε πέρσι την ομάδα του Αέτου ως την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ και φέτος τα κατάφερε ξανά, αυτή τη φορά ως προπονητής του Περιστερίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Απρίλιος 2015 23:34