Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρδακίδης:«Συγκίνηση, σκέψεις και λύσεις για την επόμενη μέρα»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O Aντιπρόεδρος του ΓΣ Περιστερίου και Υπεύθυνος της Ακαδημίας Γιώργος Παρδακίδης έδωσε συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία της Εφηβικής Ομάδας που κατέκτησε την 1η θέση στην Ελλάδα αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην «επόμενη μέρα» λόγω των ειδικών συνθηκών τους τελευταίους μήνες.

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: «Κάτι τέτοιες στιγμές οι συγκινήσεις είναι μεγάλες αλλά και οι σκέψεις για την επόμενη μέρα μεγαλύτερες.
Συγκίνηση που συνοδεύεται με ένα μεγάλο μπράβο αλλά και ένα ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές που πρωταγωνίστησαν και κατάφεραν μέσα απο πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες τη φετινή σεζόν , να ορθοποδήσουν αρχικά και να διαπρέψουν στη συνέχεια. Σκέψεις όμως και λύσεις για την επόμενη σεζόν για το τι θα προκύψει αλλά και για το πως θα το αντιμετωπίσουμε ! Να μην ξεχνάμε όμως να ευχαριστήσουμε και όλους τους προπονητές της Ακαδημίας μας που έμαθαν, έτρεξαν, κόπιασαν , στήριξαν και πίεσαν με πάθος τους αθλητές μας να μην εγκαταλείψουν τον στόχο τους ,αλλά και που τους έμαθαν πάνω απ όλα να αγωνίζονται σωστά, δίκαια και να κυνηγούν το όνειρο! Άλλωστε το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους εμάς στον ΓΣΠ όχι σαν μονάδα αλλά ως ...ΟΜΑΔΑ».