Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανέωσαν έξι ακόμη ποδοσφαιριστές!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η ΑΕ Περιστερίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Χασιωτη Δημήτρη , Μουρτζη Δημήτρη , Μαντζιωρο Δημήτρη ,Γαντζουλα Θανάση, Ξουρα Τάσο και τον Κωνστα Θανάση.
--Ο Χασιωτης Δημήτρης (Μεσοεπιθετικός ) θα είναι για 2η χρονιά στην ομάδα, την σεζόν  που πέρασε είχε 965' λεπτά συμμετοχής με 14 συμμετοχές και 1 γκολ .
---Ο Μουρτζης Δημήτρης (Αριστερός μέσος ) ήρθε στην ομάδας  τον Ιανουάριο και είχε 540' λεπτά συμμετοχής και 6 συμμετοχές .
---Ο Μαντζιωρος Δημήτρης (Μεσοεπιθετικός) θα είναι για 2η χρονιά στην ομάδα και την χρονιά που πέρασε είχε 646 ' λεπτά συμμετοχής και 12 συμμετοχές με 1γκολ .
---Ο Γαντζουλας Θανάσης (Κεντρικός μέσος- αμυντικός ) ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο και δεν πρόλαβε να βοηθήσει την χρονιά που πέρασε λόγω της διακοπής .
---Ο Ξουρας Τάσος (Μεσοεπιθετικός) θα είναι για 4η χρονιά στην ομάδα  την σεζόν που πέρασε είχε 84' λεπτά συμμετοχής και 3 συμμετοχές με 1 γκολ ενώ το 2018-19 είχε 755' λεπτά συμμετοχής και 14 συμμετοχές και 6γκολ.
---Ο Κωνστας Θανάσης (Αριστερός αμυντικός ) θα είναι για 6η χρονιά στην ομάδα  την σεζόν που πέρασε είχε 90'λεπτά συμμετοχής και 1 συμμετοχή λόγω δουλειάς .