Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ατρόμητος του Κάναντι από το πρώτο φιλικό!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όταν από τον τηλεοπτικό δέκτη ακούγεται μόνο η φωνή του προπονητή της ομάδας που σε ενδιαφέρει από το πρώτο κιόλας φιλικό, τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι καλό γίνεται.

Ατρόμητος του Κάναντι είναι αυτός που είδαμε στο σημερινό τεστ με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (0-0), το πρώτο και για τις δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν.

Ατρόμητος του Κάναντι με καλό passing game, με το αγαπημένο του 3-5-2 να λειτουργεί καλά, με αυτοματοποιημένους συνδυασμούς απέναντι σε μια ομάδα» «όχι ότι κι ότι», με καλή συνοχή παρά τις αλλαγές στο β' ημίχρονο έστω και αν η απόδοση της έπεσε στο τέλος. Στην αρχή είμαστε....

Ενθαρρυντικά λοιπόν πέρα για πέρα τα πρώτα μηνύματα αλλά βέβαια είναι ακόμη νωρίς για το νέο Ατρόμητο που δεν έχει έτοιμο το ρόστερ του και θα ενισχυθεί περισσότερο στη  συνέχεια.

Πολύ καλή και ενθαρρυντική η παρουσία του Σάλομον, θα βοηθήσει πάρα πολύ και με τον Μπουσούλατζιτς δείχνει ότι θα συνθέσει ένα συναρπαστικό δίδυμο.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και είχε την καλύτερη φάση στο 15' με το δοκάρι του Ραμπέγιο. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ κινήθηκε καλύτερα, ειδικά προς το τελευταίο τέταρτο και στο 89' έχασε πέναλτι που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια μάλιστα ο Σβιντέφσκι.

Η σύνθεση: Μανδάς (46' Θεοδωράκης) - Γούτας, Στρούγγης, Ρισβάνης - Γκάλο, Σάλομον, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης - Γιακουμάκης, Μανούσος, Ραμπέλο

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο: Θεοδωράκης - Γούτας, Στρούγγης, Ρισβάνης (89' Ζάννης) - Γκάλο (68' Νταβιώτης), Ούμπιντες, Νάτσος, Κιβρακίδης (68' Αθανασίου) - Βέλλιος, Κωτσόπουλος, Τριμμάτης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 18:03