Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διέρρηξαν πάλι το κοντέινερ του Ιερόθεου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την επιτακτική ανάγκη να λυθεί όχι αύριο αλλά...χθες το θέμα της φύλαξης των αθλητικών χώρων της πόλης μας που όταν βραδιάζει γίνονται έρμαιο διαρρηκτών επιβεβαίωσε το νέο κρούσμα που έγινε χθες.

Αυτή στη φορά στη (δοκιμαζόμενη) Χωράφα, η φύλαξη της οποίας έχει απασχολήσει πολλάκις τις ομάδες που την χρησιμοποιούν κι εν προκειμένω το κοντέινερ του Άγιου Ιερόθεου και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε δύο - τρία χρόνια. Την προηγούμενη είχαν κλέψει το πλυντήριο και άλλα είδη.

Τα ξημερώματα «ποντικοί»  παραβίασαν το συρμστόπλεγμα, έσπασαν το τζάμι και εισήλθαν στο κοντέινερ της κιτρινόμαυρης ομάδας για να κλέψουν όργανα και αθλητικό υλικό. Τόσο γελοίοι; Δεν γνωρίζουν ότι οι ερασιτεχνικές ομάδες για να συντηρηθούν χρειάζονται ένα - δύο «αγαθά» όπως το αθλητικό υλικό και τα όργανα που τα χρησιμοποιούν παιδάκια;

Σε κάθε περίπτωση η δημοτική αρχή πρέπει να σκύψει στο θέμα της φύλαξης των αθλητικών χώρων με περισσότερη ζέση,με αξιολόγηση του υπαλληλικού προσωπικού γιατί και οι ομάδες δεν φταίνε σε τίποτα για να γίνονται έρμαιο και να χάνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Τόσο φτωχά αλλά περιουσιακά τους στοιχεία!.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020 09:24