Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαρωτικοί στην πρεμιέρα οι Έφηβοι του ΓΣΠ!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο ΓΣ Περιστερίου στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων κερδίζοντας (80-39) το Ηράκλειο στην πρεμιέρα, στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» στο Μαρούσι.

Το εξαιρετικό αποτέλεσμα επισκίασε ο τραυματισμός του Άγγελου Σκόρδου (ενός εκ των δύο πόιντ γκαρντ της ομάδας) ο οποίος έσπασε το μεσαίο δάκτυλο του δεξιού του χεριού και χάνει όλο το υπόλοιπο τουρνουά.

Την Πέμπτη (6/8, 3μ.μ.) οι παίκτες του Κώστα Παπαμάρκου θα αναμετρηθούν με τον ΠΑΟΚ σε μια συνάντηση με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Όμως, οι «κυανοκίτρινοι» έδειξαν σήμερα ότι είναι πανέτοιμοι για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των αγώνων.

Ουσιαστικά, οι παίκτες του ΓΣ Περιστερίου «κλείδωσαν» από το πρώτο δεκάλεπτο (29-8) τη νίκη, καθώς δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους. Ανέβασαν την διαφορά στο ημίχρονο (52-22) κι μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι αφήνοντας το πόδι από το… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στο Ηράκλειο που έκανε την δική του σημαντική προσπάθεια.

Οι διαιτητές: Καλδίρης-Ζακεστίδης-Τηγάνης

Τα δεκάλεπτα: 29-8, 52-22, 70-29, 80-39.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαμάρκος): Διαμαντής 7 (1 τριπ.), Σκόρδος 7 (1 τριπ.), Παπαδημητρίου 6, Βησσαρίου 9 (2 τριπ.), Πατρινός 13, Πολύζος 5, Τόλα 5, Καλιανιώτης 10, Καραμανλής 3, Ευσταθιάδης 6, Νάνος 3 (1 τριπ.), Κακαβούλας 6 (2 τριπ.).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μακράκης): Καραδεμήρης 3, Περαντωνάκης 1, Βαμβουνάκης 14, Γκίζης 2, Κουκιαδάκης 9, Καρεφυλάκης, Κατσαμάνης, Θαλασσινός, Αυγουστινάτος, Κατσαράκης, Κατσούρι 4, Δαγαλάκης 2.