Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Nova για τα επόμενα δύο χρόνια!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σε συμφωνία με τη Nova για τα επόμενα δύο χρόνια ήρθε ο Ατρόμητος, ο οποίος επιστρέφει στο συνδρομητικό κανάλι μετά από δύο σεζόν στην ΕΡΤ. «Πρεμιέρα» με την τηλεοπτική κάλυψη του φιλικού με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Κάτω από την στέγη της Nova θα βρίσκεται πλέον ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, έφτασαν σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και μετά από δύο χρόνια αφήνουν την ΕΡΤ, ώστε να επιστρέψουν στη Nova που κάνει προσπάθεια να αποκτήσει και πάλι όλες τις ομάδες της Super League.

Η συμφωνία ανάμεσα σε Ατρόμητο και Nova, είναι διάρκειας δύο ετών, αυτό σημαίνει πως οι φίλοι της ομάδας θα βλέπουν το «αστέρι» από τις συχνότητες της Nova μέχρι το 2022. Μάλιστα, η αρχή θα γίνει την Πέμπτη, με το συνδρομητικό κανάλι να κάνει γνωστό πως θα μεταδόσει το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στις την Πέμπτης στις 19:30. Βέβαια, το φιλικό αυτό είναι πιο πιθανό να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή κι αυτό έχει να κάνει με τα κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.