Τελευταία ενημέρωση 16:23, 20 Απρ 2024

Σπανός: «Θέλουμε και πάλι ομάδα με μεγάλες βλέψεις»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο παρόν, το παρελθόν και στο μέλλον αναφέρθηκε ο Γιώργος Σπανός κατά την παρουσίαση του Νταμίρ Κάναντι.  Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στον σχεδιασμό της περυσινής σεζόν, αλλά απέφυγε να ρίξει το φταίξιμο σε Γιάννη Αναστασίου και Σάββα Παντελίδη.

«Χαίρομαι που έχω δίπλα τον κ. Κάναντι για να δημιουργήσουμε τον Ατρόμητο της επόμενης μέρας. Με τη δική μας βοήθεια θέλουμε και πάλι τη δημιουργία μιας ομάδας με μεγάλες βλέψεις», είπε δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Όταν αποχαιρετιστήκαμε πέρυσι, είχαμε πει εις το επανιδείν, αλλά ειλικρινά δεν περιμέναμε τόσο άμεση εφαρμογή. Δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Ο Κάναντι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με μας. Χαίρομαι που έχω δίπλα τον κ. Κάναντι για να δημιουργήσουμε τον Ατρόμητο της επόμενης μέρας. Με τη δική μας βοήθεια θέλουμε και πάλι τη δημιουργία μιας ομάδας με μεγάλες βλέψεις.

Θέλουμε να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών. Αλλά είμαστε και πάλι εδώ με όρεξη και κίνητρο. Ο Ατρόμητος με τον Κάναντι είχε ταυτότητα και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Οι θέσεις για την Ευρώπη θα λιγοστέψουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους ή ότι δεν ονειρευόμαστε. Πάντα κοιτάμε ψηλά. Ελπίζω και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε ψηλά.

Εύχομαι τα καλύτερα στον κόουτς και στον νέο του βοηθό. Το υπέρ σε αυτή τη συνεργασία είναι ότι γνωριζόμαστε. Ο Κάναντι ξέρει τους πάντες που εργάζονται εδώ. Η δουλειά δεν θα είναι εύκολη. Δεν υποσχόμαστε πράγματα. Έχει επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο.

Αν κάποτε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και εγώ αποχωρήσω, να θυμάστε ότι εγώ δεν άφησα καμένη γη. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, η ομάδα δεν θα έχει χρέη, θα έχει γήπεδο, θα έχει προπονητικό κέντρο, ένα από τα καλύτερα. Έχουμε πετύχει πράγματα με σφεντόνες, όταν οι άλλοι έχουν μυδράλια. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είμαστε 15 χρόνια εδώ και δεν δίνουμε εξετάσεις ως προς αυτά.

Είμαστε σε συζητήσεις με την Κυβέρνηση ώστε να επιστρέψει ένα ποσοστό κόσμου στα γήπεδα. Όταν παίζουμε ποδόσφαιρο, το κάνουμε για τον κόσμο, γιατί είναι ένα άθλημα συναισθήματων. Θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα αρέσει στον κόσμο»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 21:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το τεχνικό επιτελείο του Κάναντι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας