Τελευταία ενημέρωση 13:46, 18 Απρ 2024

Ζωντανός με τη γκολάρα του Πίτου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον ΠΑΣ και παραμένει στο κυνήγι της πεντάδας για την έξοδο στην Ευρώπη.Η ομάδα δεν έχασε και κράτησε το αήττητο στο Περιστέρι, που το διατηρεί εδώ και 2 χρόνια.

Η γκολάρα  του Πίτου Γκαρσία στο 84' θα μείνει αξέχαστη απο το σημερινό ματς,καθώς με την βολίδα του έξω απο την περιοχή του Βελλίδη, η ομάδα  του Νιόπλια παραμένει σε τροχιά Ευρώπης.Σίγουρα αυτό το γκολ θα είναι το καλύτερο της αγωνιστικής χωρίς καμία αμφισβήτηση!
 
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε σχετικά καλύτερη εικόνα , έπαιζε κυρίως αμυντικά  αλλά ο Γκορμπούνοφ ήταν εξαιρετικός για ακόμη μια φορά και δεν άφηνε τον ΠΑΣ να σκοράρει.Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, έκανε κάποιες φάσεις με τον Ναπολεόνι  που στεκόταν μόνος του ,χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.Ωστόσο στο 13', ο ΠΑΣ σκόραρε με τον Τσάβες  που βρέθηκε μόνος του και πλάσαρε τον Γκορμπούνοφ κάνοντας το 0-1.
 
Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυναμικά στο ματς,έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγώνα και έκλεισε τον ΠΑΣ πίσω στα καρέ του.Οι φάσεις  ήταν αρκετές για  τον Ατρόμητο που πίεζε ασφυχτικά  την εστία του Βελλίδη.
 
Η αλλαγή του Δημούτσου με τον Παπάζογλου έκανε πιο επιθετικό τον Ατρόμητο που έχανε τις ευκαιρίες μία μετά την άλλή.Το πολυπόθητο γκολ και η ισοφάριση για την ομάδα του Περιστερίου ήρθε στο 84' με την βολίδα  του  Πίτου Γκαρσία που έκανε το 1-1 ,ενώ αμέσως μετά έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του χάνοντας μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία.
 
Το τελικό 1-1 δίνει συνέχεια στο θρίλερ  των PLAY OFF αλλά ο Ατρόμητος παρά την ισοπαλία, έχει την τύχη στα χέρια του.
 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (Παπάζογλου 46'), Ουμπίδες, Μαρσελίνιο (Μπρίτο 63'), Ναπολεόνι (Καράσκο 79').

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Χαρίσης (Γιάκος 79'), Τσουκαλάς, Κοροβέσης (Μπέριος 53'), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (Σαπαλίδης 65').

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Απρίλιος 2015 20:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ατρόμητος Κ17 «ψάρεψε» νίκη στην Καλλονή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας