Τελευταία ενημέρωση 04:51, 12 Μαϊ 2021

Μουές-Κλιγκοπούλου στο Γυναικείο Τμήμα!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κυριάκο Μουέ, ο οποίος θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο στη θέση της Γεωργίας Αγγέλη.

Με το νέο προπονητή και την συνεργάτιδα του Σοφία Κλιγκοπούλου συναντήθηκε ο προπονητής αρχικού σχεδιασμού της ομάδας Γιάννης Βαλληνδράς και συζήτησαν το νέο πλάνο.

«Έχουμε στα χέρια μας ένα ρόστερ με νεαρές και έμπειρες παίκτριες που είναι έτοιμες να πολεμήσουν τη νέα σεζόν, ώστε να αναδείξουν ξανά το Περιστέρι μέσα από το γυναικείο μπάσκετ, θέτοντας όλες μαζί τους νέους στόχους», δήλωσε ο Γιάννης Βαλληνδράς και συμπλήρωσε:

«Με νέο προπονητή, αλλά με το ίδιο πάθος και πάνω απ’ όλα σαν οικογένεια, προχωρούμε δυναμικά για την καθιέρωσή μας στις πρώτες θέσεις, αλλά και για την ανάδειξη νέων αθλητριών. Στόχοι που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα επιτρέψουν στην ομάδα μας να κάνει ένα ακόμη βήμα. Σ’ αυτή τη νέα αγωνιστική περίοδο, η ομάδα βασιζόμενη στο νεανικό ενθουσιασμό και την ενέργεια, θα συνεχίσει να αναδεικνύει τις αξίες που διέπουν τον σύλλογο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πήρε και Άρλετζ για να «κρύβει» το καλάθι! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας