Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λύση συνεργασίας με Σούιτσα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά από οκτώ χρόνια πετυχημένης συνεργασίας ο Ατρόμητος χώρισε το δρόμο του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Slobodan Suica.

Ο “Slobo” ήρθε στην ομάδα μας το 2012 και από τότε δέθηκε στενά με τους ανθρώπους της αλλά και με τους τερματοφύλακες που προπόνησε με μεγάλη επιτυχία.

Δεν είναι τυχαίο ότι με τις προπονητικές του ικανότητες βοήθησε νεαρούς Έλληνες και ξένους τερματοφύλακες να αναδειχθούν και να αγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο προερχόμενοι από τον Ατρόμητο.

Κάποτε όμως θα έφθανε το πλήρωμα του χρόνου για μια εξαιρετική συνεργασία 8 ετών σε άριστα επίπεδα.

Όλη η ομάδα και κυρίως ο ιδιοκτήτης κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος θα ήθελαν να τον ευχαριστήσουν για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και να του ευχηθούν ότι καλύτερο για το μέλλον του.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Σλόμπονταν Σούιτσα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια κάθε άνθρωπο της ομάδα ξεχωριστά και να ευχηθώ στον Ατρόμητο να έχει μόνο ανοδική πορεία για τη συνέχεια».