Τελευταία ενημέρωση 06:44, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κηπούπολη γνώρισε καταδικαστική ήττα από τον Αίμο Πετρούπολης (1-4).

 

Πάλεψαν όσο μπορούσαν τα παιδιά της Κηπούπολης, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη που τόσο είχαν ανάγκη κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης. Το συγκρότημα του Κώστα Ζαμπέτα υπέστη καταδικαστική ήττα με 4-1 στο γήπεδο της Χρυσούπολης από μία ομάδα που παλεύει για τον ίδιο στόχο και, έτσι, βρίσκεται με το ένα... πόδι στη Γ' κατηγορία.

Οι 'κόκκινοι' παρέμειναν βυθισμένοι στον πάτο του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, έχουν μόλις 15 βαθμούς και απέχουν 10 βαθμούς από τις θέσεις της σωτηρίας, την ώρα που απομένουν 4 αγωνιστικές. Όπως γίνεται αντιληπτό, μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες για την Κηπούπολη...

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 30' ο Φ. Ταλιούρας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, για να έρθει η αποβολή του Μακρή στο 37' με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω εξύβρισης αντιπάλου, να φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους Περιστεριώτες. Στο 54' ο Νάτσιος έκανε το 2-0, με τον Δαβιλά να βάζει ξανά στο ματς την Κηπούπολη με το τέρμα που πέτυχε στο 70'. Ωστόσο, μέσα σε έξι λεπτά ο Φ. Ταλιούρας πέτυχε άλλα δύο γκολ (72', 77') και διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για τη γειτονική ομάδα.

Διαιτητής ήταν ο Ι. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Καπίρη και Τσελίκο.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παπαχριστόπουλος, Μωραϊτης (46' Κεφαλάς), Αγγελόπουλος, Δαβιλάς, Νομικός, Γεωργιάδης (62' Παρασκευόπουλος), Κοντογιαννόπουλος, Μακρής, Μόσχος (50' Λαθιώτης), Κέρμαλης, Πολυζωγόπουλος

ΑΙΜΟΣ: Μπόζιος, Μαντζουράνης, Κουτάκος (86' Οικονόμου), Γιαννούλης, Ζούμπος, Μπαρμπούδης, Νάτσιος, Ν. Ταλιούρας, Δ. Ταλιούρας, Αντωνόπουλος (52' Ζαχαρίας), Φ. Ταλιούρας (88' Δημοθεόδωρος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σημαντική διάκριση τα Τζούνιορ της Κηπούπολης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας